Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Σκούρα τα βρήκε η Τατιάνα από τους γονείς του Περάματος: Εμμένουν στην απόφασή τους να μην γίνει το σχολείο κέντρο λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την διάρκεια της χθεσινής εκπομπής της Στεφανίδου παρενέβη τηλεφωνικά εκπρόσωπος των Ελλήνων γονέων του Νέου Ικονίου Περάματος και παρουσίασε για ακόμη μια φορά δημόσια τις θέσεις και τις αποφάσεις τους.
Οι γονείς επιμένουν στην απόφασή τους να μην δεχθούν στο σχολείο τους τα παιδιά των λαθρομεταναστών, καταγγέλλουν τον δήμαρχο πως δεν τους παρείχε
καμία ενημέρωση για την φοίτηση των αλλοδαπών και το έμαθαν από τα ίδια τους τα παιδιά. Σημείωσαν πως τα σχολεία που αντιδρούν είναι πολλά και υπάρχει οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης για μετατροπή των σχολείων σε κέντρα λαθρομεταναστών.
Η εκπρόσωπός τους τόνισε πως ακόμα και η προηγούμενη πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων ήταν ενάντια στην φοίτηση αυτών των παιδιών στο σχολείο παρόλο που έχει καταγωγή από την Συρία.
Ακόμα ένα θέμα που έθιξαν ήταν ότι τα παιδιά των λαθρομεταναστών, ενώ δεν ξέρουν λέξη ελληνικά από την επόμενη χρονιά θα είναι στις ίδιες αίθουσες με τα Ελληνόπουλα και ο αντίλογος που ακούστηκε ήταν πως τα «προσφυγόπουλα» μαθαίνουν ελληνικά σε 10 μόνο μέρες!
Κλείνοντας το θέμα της συζήτησης, ακούστηκαν όλα τα σχολεία στα οποία θα φοιτήσουν οι αλλοδαποί και όλα είναι στις λαϊκές γειτονιές χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ούτε ένα από τα "Βόρεια Προάστια"!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...