Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

“Τύφλα” να ‘χει ο Σαμαράς: Επαναφέρουν το πεντάευρω για την επίσκεψη σε εξωτερικά ιατρεία οι συριζαίοι - Πανηγυρίζει ο Γεωργιάδης

Ο αριστερονεοφιλελεύθερος υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μας  δυσαρεστεί για άλλη μια φορά με την κομμουνιστική σπουδή του να εισάγει στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2017 την επαναφορά του άδικου φόρου των 5 ευρώ για την επίσκεψη των Ελλήνων στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων.
Και λέμε των Ελλήνων γιατί θυμίζουμε ότι όταν ίσχυε το αδικαιολόγητο πεντάευρω χαράτσι εξαιρούνταν από την καταβολή του όλοι οι "πολιτικοί πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο αλλοδαποί", δηλαδή όλοι οι λαθρομετανάστες. Η απόφαση ενεργοποίησης του χαρατσιού των 5 ευρώ στα νοσοκομεία είχε παρθεί  πίσω στο 2012 με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας επί Σαμαρά.


Ότι φόρους και αν μάζεψε πάντως στην υγεία δεν επενδύθηκαν. Για την απόδειξη αυτής της δήλωσης δεν χρειάζεται παρά να δούμε την κατάντια των νοσοκομείων έξι χρόνια μετά το πρώτο μνημόνιο. Ούτε γάζες δεν υπάρχουν και τα φάρμακα έχουν καταντήσει γενόσημα, δηλαδή αποτελούνται από κατώτερης και αμφίβολης ποιότητας ενεργής ιαματικής ουσίας από τα κανονικά φάρμακα.
Το παρασκήνιο της σημερινής σκέψης ενεργοποίησης του χαρατσιού περιλαμβάνει τις εξακολουθητικά επιτυχημένες πιέσεις από τον τροΐκανό Τζουζέπε Καρόνε, τον χασάπη της Ελληνικής Υγείας, προς την σημερινή αδύναμη και ανίκανη αριστερή, κομμουνιστική και νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση των Τσίπρα, Τσακαλώτου και Κουρουμπλή.
Ο ιταλός οικονομολόγος Τζουζέπε Καρόνε είναι εκπρόσωπος για θέματα υγειονομικής περίθαλψης και αναμόρφωσης συντάξεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην τρόικα ή στο κουαρτέτο των συμμοριών των δανειστών που καταδυναστεύουν την πατρίδα μας. Και το τελεσίγραφο των δανειστών έχει αφήσει δέκα μέρες στον Κουρουμπλή είτε να να βρεί άλλον τρόπο να αποδίδει στην τρόικα-κουαρτέτο χαράτσια, είτε να ενεργοποιήσει το πεντάευρω για να συνεχίζει να πληρώνει τους δανειστές, είτε να κόψει κάποια νευραλγική παροχή υγείας προς τους Έλληνες για να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρωτογενές πλεόνασμα.
Δηλαδή με απλά λόγια όλη η ιστορία γίνεται για να πλουτίσουν οι δανειστές και να καταστραφούν υγειονομικά και οικονομικά οι Έλληνες.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει επανειλημμένως την προδοτική διάθεση συνεργασίας με τους δανειστές της εγκληματικής οργάνωσης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ στην υγειονομική καταστροφή και οικονομική αφαίμαξη με οποιαδήποτε δικαιολογία των Ελλήνων. Εναπόκειται στην κρίση των Ελλήνων στις επόμενες εκλογές να αναδείξουν μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής που να υποστηρίζει πρώτα την ευημερία των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...