Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΜΜΕ ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

Γράφει ο Αντίοχος
Όποιος παρακολούθησε τα ελληνόφωνα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια του κινήματος στην Τουρκία –που μεταδιδόταν σε… ζωντανή σύνδεση- σίγουρα θα παρατήρησε την μεγάλη διαφορά της γραμμής τους, στην αρχή και στο τέλος.
Ενώ, λοιπόν, στην αρχή όλοι οι «έγκριτοι ενημερωτές» μας έριχναν αβέρτα καρφιά στον Ερντογάν, για «αυταρχισμό», «φίμωση των ΜΜΕ», κ.τ.λ., και γενικά περνούσαν την ιδέα ότι δεν διαφέρει και

πολύ από τους επίδοξους ανατροπείς του (δικτάτορας αυτός, δικτάτορες και οι άλλοι), από ένα σημείο και μετά εντελώς ξαφνικά μετατράπηκαν σε θερμούς υποστηρικτές του!

Παρατήρησα ότι αυτό συνέβη μόλις άρχισαν να εμφανίζονται στους δρόμους και τις πλατείες οι υποστηρικτές του, για να υπερασπιστούν την… α λα Τούρκα «δημοκρατία» (εδώ γελάνε!) του Πασά. Κι όσο αυξάνονταν οι υπερασπιστές της… δημοκρατίας και σταματούσαν τα τανκς, τόσο θερμότεροι γίνονταν υπέρ του οι μεγαλοδημοσιογράφοι μας! Γιατί άραγε;

Είναι προφανές: όλοι αυτοί οι… δημοκράταροι της σαπίλας, της ρεμούλας και της διαπλοκής, μπορεί να μην το ομολογούν, αλλά τρέμουν στην ιδέα ενός στρατιωτικού κινήματος… α λα Γκρέκα. Και με την υποστήριξή τους στους κάφρους οπαδούς του Ερντογάν, θέλησαν να περάσουν την ιδέα στον ελληνικό λαό, πως αυτή είναι η πρέπουσα αντίδραση σε περίπτωση που γίνει κι εδώ κάτι ανάλογο!

Βρε τους καψερούς! Που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι αν ποτέ γίνει στρατιωτικό κίνημα στην Ελλάδα, δεν θα υπάρξει κανείς να βγει να υπερασπιστεί τους Τσιπραίους, τους Καμμένους, τους Κούληδες, τις Φώφες κι όλο το κακό συναπάντημα της μνημονιακής δυστυχίας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...