Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ !!! Κυνήγι της εφορίας για... 30 ευρώ

Ειδοποιητήρια σε 50.000 οφειλέτες αποστέλλει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Τα ειδοποιητήρια απεστάλησαν ήδη στους πρώτους 50.000 οφειλέτες με παλαιά ληξιπρόθεσμα χρέη από 30 έως και 500 ευρώΜε τα ηλεκτρονικά... ραβασάκια προειδοποιούν όσους χρωστούν από 30 έως και 500 ευρώ, δηλαδή μικρά χρέη που δεν έχουν βεβαίως παραγραφεί, ώστε να γεμίσουν τα ταμεία.Πρόκειται για ληξιπρόθεσμες οφειλές με τα e-mail που εστάλησαν να είναι τα πρώτα καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλα που θα είναι προειδοποιητικά.

Ως παλαιά ληξιπρόθεσμα νοούνται οφειλές έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015, των οποίων η καταβολή δόσης εξόφλησης έχει καθυστερήσει για περισσότερο από τρεις μήνες.

 

Τα ηλεκτρονικά «ραβασάκια» θα παίρνουν όσοι δεν έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση των οφειλών τους, όσοι δεν έχουν υπαχθεί σε διαδικασία αναστολής είσπραξης ή εκτέλεσης, αλλά και οφειλέτες των οποίων τα χρέη δεν έχουν χαρακτηριστεί ανεπίδεκτα είσπραξης.

Οφειλέτες κάτω των 18 ετών δεν θα πάρουν προειδοποίηση από την εφορία.Στην επιστολή αναφέρεται ότι μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε η ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών και καλούνται οι φορολογούμενοι να προχωρήσουν στην άμεση «τακτοποίηση» της εκκρεμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...