Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Εδώ θα τον... εκτελούσαν! Δήλωση Αυστραλού υπουργού: Αμόρφωτοι και αγράμματοι οι μετανάστες που ζητούν άσυλο

Μια άποψη, η οποία είναι προφανές ότι απαγορεύεται να ειπωθεί στην Χώρα μας, έστω και σαν αστείο, προξενεί τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον των πολιτών στην Αυστραλία. Στην διαπίστωση ότι η πλειονότητα των μεταναστών που ζητούν άσυλο στην Αυστραλία είναι αγράμματοι και αμόρφωτοι προέβη ο υπουργός Μετανάστευσης της χώρας, Πήτερ Ντάτον.

“Οι περισσότεροι από αυτούς δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν, ούτε να μετρούν, ούτε να γράφουν έστω και στην γλώσσα τους, πόσω μάλλον στα αγγλικά”, δήλωσε. Πρόσθεσε δε ότι “οι περισσότεροι θα κατέληγαν στις ουρές των ανέργων για τα επιδόματα κοινωνικής ή υγειονομικής ασφαλίσεως”, και κατέληξε λέγοντας ότι αυτό “θα ήταν ένα τεράστιο κόστος, δεν εξυπηρετεί δε σε τίποτα να εξωραΐζουμε την κατάσταση”.
Στην Αυστραλία ασκείται μια σκληρή μεταναστευτική πολιτική, με προφανή σκοπό να διαφυλαχθούν τα σύνορά της και η ασφάλεια των κατοίκων της. Δεν χρειάζεται να σκεφτούμε τι θα γινόταν εδώ αν την συγκεκριμένη δήλωση την έκανε κάποιος εγχώριος υπουργός, για την κατάσταση με τους λαθρομετανάστες που επικρατεί στην Χώρα μας.
Είναι σίγουρο ότι θα υπήρχε δημόσια διαπόμπευση από τα ΜΜΕ, εξαναγκασμός σε παραίτηση και πολύ πιθανή πρόταση για παραπομπή σε δίκη από τα διάφορα “σαΐνια” του “αντιρατσισμού”, της “πολυπολιτισμικότητας” και του “πολιτικά ορθού λόγου”, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι άμεσα ή έμμεσα διάφορες συγκεκριμένες θεσμικές ιδιότητες και καρέκλες επιθυμούν να ποινικοποιήσουν ό,τι δεν συνάδει με τις επικίνδυνες για την Πατρίδα και τον Λαό φαντασιώσεις τους. Εννοείται, φυσικά, ότι “κάνουμε πλάκα”.
Γιατί στην Χώρα μας οι υπουργοί των κυβερνήσεων του “συνταγματικού τόξου” είτε ευχαριστούν τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν την Χώρα μας για να συνεχίσουν την ζωή τους (Π. Παυλόπουλος ως υπουργός της ΝΔ) ή θεωρούν ότι αυτοί είναι η μόνη “λύση” για να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας (Ξυδάκης και Μουζάλας επί ΣΥΡΙΖΑ).
Δεν έχουν το αίσθημα πατριωτικής ευθύνης που έχει ο Αυστραλός ομόλογός τους για να πουν την σκληρή, αλλά σίγουρα πραγματική αλήθεια γύρω από το θέμα της λαθρομετανάστευσης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...