Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΝΙΚΗΣ – Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥΣ! ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΧΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΓΓΕΛΟ» ΤΟΥ! (ΦΩΤΟ)

Πόση δύναμη να σταθούν στα πόδια τους και να πάρουν μια τέτοια απόφαση;

Πόση δύναμη έχουν;

Πόση δύναμη χρειάζονται δύο γονείς για να δωρίσουν τα όργανα από το αγγελούδι τους;Απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους Νίκης, πήραν ο Αχαιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγός του Τασία Μανωλοπούλου. Οι τραγικοί γονείς βρήκαν τη δύναμη και υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα, απαιτείται όμως ένα συγκεκριμένο διάστημα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα της λήψης και δωρεάς οργάνων. Μια πράξη με δύναμη ψυχής και από τους δύο γονείς που υποφέρουν για το κοριτσάκι τους τον «άγγελό» τους, που νοσηλεύεται από το απόγευμα του Σαββάτου, σε βαρύτατη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο Αχαιός βουλευτής ανέβασε τηnik_nikoyla φωτογραφία της Νικούλας του, αναφέροντας “Νίκη μου άγγελέ μου”.

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως είχε γράψει το tempo24.gr, η 17χρονη Νίκη μετά από ανακοπή που υπέστηκ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας» (κι ας μην εφημέρευε), όμως τελικά κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίον.
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...