Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

«Τζάμπα μάγκας» ο Καμμένος: Χαρακτήρισε εγκληματική την ψήφιση του ΦΠΑ στα νησιά

Ούτε λίγη τσίπα! Ο ελληνικός λαός υποφέρει και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον κοροϊδεύει – Πριν δύο μέρες ψήφισε το πολυνομοσχέδιο με την αύξηση του ΦΠΑ και τώρα λέει πως είναι αντισυνταγματικό
Πριν από ένα χρόνο ο κ. Καμμένος διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.
«Όσο ζω δεν πρόεκιται να αλλάξει ο ΦΠΑ στα νησιά» έλεγε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θέτοντας «κόκκινη γραμμή» στον Αλέξη Τσίπρα.

Ένα χρόνο μετά και έχοντας υποστεί μνημονιακή μετάλλαξη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό επιχειρώντας να τον βγάλει και... τρελό!
Ο κ. Καμμένος βρέθηκε στη Σύρο με αφορμή το σύμφωνο «συναντίληψης και συνεργασίας» για την αξιοποίηση του στρατοπέδου στην Ερμούπολη. Σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά - που τονίζουμε ότι και ο ίδιος ψήφισε πριν 2 μέρες – χαρακτηρίζοντας την απόφαση «εγκληματική» και αντισυνταγματική».
«Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Ο κ. Καμμένος παραδέχτηκε την ήττα του και την πλήρη και άνευ όρων υποταγή του στους «τοκογλύφους» δανειστές – όπως τους χαρακτήριζε κάποτε – λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ξέρετε ότι δύο προτεραιότητες είχα βάλει από την πρώτη στιγμή, συμμετέχοντας στην κυβέρνηση συνεργασίας. Το να τηρηθεί η νομιμότητα και να μην θιχθούν τα σώματα ασφαλείας και η δικαστική εξουσία της χώρας. Δυστυχώς, παρά το ότι έφτασα μέχρι το σημείο της παραίτησης, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα -τουλάχιστον σε αυτή τη φάση- όμως παραμένει πρώτη προτεραιότητα να μπορέσουμε, με τα πρώτα αποτελέσματα της εποχής της ανάπτυξης, να επαναφέρουμε τη συνταγματική διάταξη 101 του Συντάγματος για την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας».
Αν αυτό δεν είναι ομολογία ήττας, τότε, τι είναι;
Επειδή ο κ. Καμμένος είναι ικανός να κατηγορήσει και πάλι τα Μέσα Ενημέρωσης για συκοφαντία, λασπολογία, παραπληροφόρηση και άλλα τέτοια, σας παραθέτουμε το tweet του υπουργού Εθνικής Άμυνας πριν από ένα χρόνο...

Κύριε Καμμένε, scripta manent και οι τζάμπα μαγκιές δεν περνάνε πια... Σας πήρανε χαμπάρι!
Δείτε το βίντεο με τη προκλητική δήλωση του κ. Καμμένου στο 28:25Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...