Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

ΟΡΓΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ! “ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! EINAI MAΦΙΑ! ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ! ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ…” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής κατέθεσε σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ψηφιακό δίσκο με το βίντεο Μπαλτάκου και το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά, που τεκμηριώνουν απόλυτα τα εγκλήματα του αντισυνταγματικού τόξου σε βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος.
Σε μία συνεδρίαση-σούπα, που οι αρχισκευωροί της ΝΔ μιλούσαν για… ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και οι συριζαίοι τους κάλυπταν 100%, η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε για μία ακόμη φορά την ανίερη συμμαχία της νεομνημονιακής συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου με τα βρώμικα κυκλώματα Σαμαρά-Βενιζέλου.


Η λαθρολάγνα Τασία Χριστοδουλοπούλου ως πρόεδρος της επιτροπής αρνήθηκε να παραλάβει το επίμαχο ΝΟΜΙΜΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ και ο εκπρόσωπός μας την κατήγγειλε ως δεκανίκι της ΝΔ. Τον γέλωτα προκάλεσε η παρέμβαση του αρχισκευωρού Αθανασίου, που πανικόβλητος από την αποκάλυψη των εγκλημάτων του, έσπευσε να… υποστηρίξει νομικά το αίτημα του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου.

Το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό κατετέθη τελικώς στην γραμματεία της επιτροπής μαζί με το αίτημα για ειδική συνεδρίαση, όπου θα εξεταστούν κατ’ αντιπαράσταση οι δράστες της εγκληματικής σκευωρίας: Αθανασίου με Τσάμη, Μπαλτάκος με Κουτζαμάνη και Σαμαράς με Ντογιάκο” σχολιάζει και καταγγέλει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...