Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΕΤΣΙ ΤΙΜΩΡΕΙ Η ΣΟΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΙΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ 
Δύο μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης “αλ-Σαμπάαμπ”, η οποία είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα, εκτελέστηκαν για τη δολοφονία ενός δημοσιογράφου που σκοτώθηκε από βόμβα σε αυτοκίνητο το περασμένο έτος στη Σομαλία.

Και οι δύο κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Hindiyo Haji Mohamed του οποίου το αυτοκίνητο ανατινάχθηκε με εκρηκτικό μηχανισμό. Η Σομαλία είναι από τις πιο επικίνδυνες χώρες στον κόσμο για τους δημοσιογράφους.

Η Αλ Σεμπάμπ έχει επιβάλει τη σαρία στις περιοχές οι οποίες βρίσκονται υπό τον έλεγχό της στην πιο ακραία της μορφή, περιλαμβάνοντας τιμωρίες όπως ο λιθοβολισμός γυναικών που κατηγορούνται για μοιχεία και ο ακρωτηριασμός των χεριών των κλεφτών. Όσον αφορά στην δράση της πέρα από τα όρια της Σομαλίας, εκτός από την επίθεση στην Κένυα, η Αλ Σεμπάμπ ευθύνεται και για την διπλή επίθεση αυτοκτονίας στην πρωτεύουσα της Ουγκάντα, Καμπάλα, κατά την οποία σκοτώθηκαν 76 άτομα που παρακολουθούσαν τον τελικό του Μουντιάλ του 2010.

Δειτε τι περίμενε τους τρομοκράτες
somalia1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...