Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Ο Καμμενος μας δείχνει τον τρόπο !!!! Πως μπορείς να κάνεις συνέδριο …μέσα σε ένα ΑΣΑΝΣΕΡ

Ο Καμμενος λένε ότι έκανε το συνέδριο της νεολαίας του. Είδατε καμία Φώτο; Eίδατε τίποτα πλάνα της νεολαίας του εκτός από ένα δικό του μονοπλάνο; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. 
Δεν πρόκειται να δείτε για τον απλούστατο λόγο ήταν συνέδριο των πέντε-εξη, διότι δεν έχει νεολαία. Την έχουν κοπανίσει όλοι. Το ίδιο ισχύει και για το απόκομμα του. Εκτός από τους συμμετέχοντες «πρωτοκλασάτους» στην εξουσία δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Και κυριολεκτούμε.
Είναι το κόμμα του ενός δήθεν αρχηγού , και ενός συνταξιούχου συμβουλάτορα που έχει δίπλα του. Ο τύπος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, με την άθλια όμως υποστήριξη από τα Μ.Μ.Ε που περιμένουν το ξεροκόμματο που θα τους πετάξουν .  
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην σημερινή του ομιλία στο 2ο Τακτικό Συνέδριο της Νεολαίας Ανεξάρτητων Ελλήνων, επισήμανε ότι "ένα σύστημα σάπιο βγάζει ένα τρομερό αίσθημα ανασφάλειας που ενώνει μεταξύ τους εκείνους που μέχρι σήμερα ήταν πολιτικοί αντίπαλοι" και "αυτό είναι το μεγαλύτερο μήνυμα που πρέπει να αντιληφθούμε, που μας δίνει την εντολή να προχωρήσουμε στο αύριο."
Ευχαρίστησε την πρόεδρο της Νεολαίας και σημερινή εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, τα στελέχη και τα μέλη της Νεολαίας ΑΝΕΛ και τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το "μόνο καινούργιο κίνημα που γεννήθηκε μετά την μεταπολίτευση, καταφέρνοντας να επιβιώσει μετά από πέντε εκλογικές αναμετρήσεις και να αντισταθεί στην μεγαλύτερη επίθεση, με όλα τα μέσα, που δέχθηκε ποτέ πολιτικός οργανισμός."
Αναφερόμενος στην σημερινή πολιτική κατάσταση, ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε τον κ. Ντάισελμπλουμ ο οποίος ερωτηθείς από το Reuters "αν η Ελλάδα προχωρά σε 4ο Μνημόνιο", είπε "όχι, αυτά τα λένε μόνο τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης".
"Κανένα μνημόνιο δεν υπογράφει η Ελλάδα" πρόσθεσε ο κ Καμμένος, αναφέροντας στην συνέχεια ότι "βγαίνουμε με την τελευταία αυτή αξιολόγηση που γίνεται από την πολιτική των μνημονίων και την επιβολή πολιτικών."
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι "με το τέλος της αξιολόγησης και το τέλος των μνημονίων έρχονται καλύτερες ημέρες, τις οποίες θα τις δούμε από φέτος το καλοκαίρι."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...