Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΜΕ! ΣΠΑΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ! ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑΤΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

“Αντί- Ισλαμική συγκέντρωση – πορεία που έγινε στην Θεσσαλονίκη πριν λίγες ημέρες 27-3-2016 !
Με την βοήθεια του Θεού, η πρώτη ανοιχτή, πλήρως ακομμάτιστη, συγκέντρωση-πορεία”ενάντια στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας και την μετατροπή της σε απέραντο Hot-Spot”, στην Θεσσαλονίκη, είναι γεγονός. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !500-600 περίπου Ελληνες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι-ες, σήκωσαν ψηλά την γαλανόλευκη και βροντοφώναξαν “Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”.

Στα μεγάφωνα ακουγόταν επικά τραγούδια, εμβατήρια, το Μακεδονία Ξακουστή, το “πήραν την πόλη οι εχθροί”, το “πατρίδα μου” …

Την αγωνιστική συγκέντρωση ακολούθησε μαχητική πορεία, που συνεχίστηκε απρόσκοπτα παρά την δυνατή βροχή αλλά και το χαλάζι που έπεσε κατά την διεξαγωγή της.

Ένας Έλληνας πολύτεκνος οικογενειάρχης, ιατρός, καθώς προσερχόταν στην συγκέντρωση, δέχθηκε απρόκλητα βίαια χτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα από αναρχικούς αριστερούς φασίστες (επιπλέον τον λήστεψαν, του πήραν το πορτοφόλι και το κινητό.)

Όλα αυτά με την ανοχή της αστυνομίας και του ανθελληνικού πολιτικού συστήματος, που επέτρεψε σε 150 κόκκινους φασίστες (αριστεριστές, αναρχικούς, ΚΕΕΦΡΑ) να πραγματοποιήσουν παράνομη αντισυγκέντρωση και να φτάσουν λίγα μόλις μέτρα μακρυά από την νόμιμα προγραμματισμένη συγκέντρωση, να ασκούν face control και απρόκλητα να λιντσάρουν όποιον υπέθεταν ότι πήγαινε στην Ελληνική συγκέντρωση .

Αναρχικοί στην επίσημη σελίδα τους επιβεβαιώνουν ότι χτύπησαν άτομο επειδή κουβαλούσε την Ελληνική σημαία !

Τα Πατριωτικά και Ορθόδοξα σωματεία που στήριξαν την συγκέντρωση (Ιερός Λόχος 2012, Κίνηση Πολιτών Καβάλας, Ελληνικός Σύνδεσμος “Ελληνοκρατείν”, “Δεσμοί Ελλήνων”, Ορθόδοξος Σύλλογος “Άγιος Βασίλειος”, Ορθόδοξος Σύλλογος “Άγιος Ιωάννης Θεολόγος” Καβάλας, Πατριωτική Κίνηση Θεσσαλονίκης, Ελληνορθόδοξος σύλλογος “Παρακαταθήκη”). Επί τέλους έσπασε η ομερτά της σιωπής.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν κι αυτοί δικαίωμα να βγαίνουν στον δρόμο και να διαδηλώνουν για όσα ολέθρια συμβαίνουν στην πατρίδα μας. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ !”

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...