Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Σε εξέλιξη το... αναπτυξιακό πρόγραμμα του Σύριζα: Κλείνουμε τα εργοστάσια και φιλοξενούμε λαθρομετανάστες!

"Τελειώνουμε με το παλιό" 
ήταν το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ και από ότι φαίνεται αυτή είναι η μόνη προεκλογική του δέσμευση την οποία και θα τηρήσει κατά γράμμα.
Με πρόταση - σοκ δια στόματος του υφυπουργού Άμυνας Δημήτρη Βίτσα έρχεται και το νέο... αναπτυξιακό πρόγραμμα που δεν είναι άλλο από την αξιοποίηση των κλειστών εργοστασίων λόγω μνημονιακών πολιτικών προκειμένου να γίνουν κέντρα φιλοξενίας παράνομων λαθρομεταναστών.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του, τόνισε πως: «Διαμορφώνουμε πέντε καινούργια κέντρα φιλοξενίας και έχουμε μια πρόσκληση ενδιαφέροντος στον αέρα, που ολοκληρώνεται αύριο, όπου ζητάμε για ενοικίαση βιομηχανικούς χώρους, οι οποίοι δεν λειτουργούν και είναι κατάλληλοι για προσωρινά κέντρα φιλοξενίας".
Επιπλέον, δήλωσε: "Στο Σκαραμαγκά θα κλείσουμε τη νέα φάση με την ολοκλήρωση της μεταφοράς των οικίσκων. Στον Ελαιώνα διαμορφώνεται ένα καινούργιο κέντρο φιλοξενίας, το τρίτο. Επίσης  διαμορφώνονται διάφορα κέντρα φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα συζητήσουμε και με την Ύπατη Αρμοστεία, η οποία έχει ετοιμάσει ένα κέντρο φιλοξενίας, που πρέπει να μετατραπεί από κέντρο μετεγκατάστασης σε κανονικό κέντρων φιλοξενίας Σύριων, αφού δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η διαδικασία μετεγκατάστασης. Ήδη προετοιμάζουμε και άλλα έξι".
Η ανάπτυξη έρχεται όχι με ανοιχτές επιχειρήσεις και Έλληνες εργαζόμενους, αλλά με κλειστές επιχειρήσεις και εργοστάσια όπου θα φιλοξενούνται λαθρομετανάστες. Αν έτσι δεν τελειώνει με το παλιό ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε πως;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...