Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Ρωσική «Μαύρη Τρύπα» στη Μεσόγειο Υποβρύχιο ‘Rostov on Don’

Μετά από τις αεροπορικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στη Συρία, έρχονται τώρα και οι επιθέσεις των αθόρυβων και σύγχρονων ρωσικών υποβρυχίων,  που βρίσκονται κοντά στα χωρικά ύδατα της χώρας αυτής, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα επικαλούμενο αναφορά του βρετανικού ‘Observer’. Η Ρωσία - συνεχίζει το δημοσίευμα-  για την καταπολέμηση της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ντάες έχει στείλει κοντά στη Συρία το υποβρύχιο ‘Rostov on Don’ το οποίο εκτόξευσε  μια σειρά πυραύλων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου ότι «πρώτη φορά στη Μεσόγειο, το «Rostov on Don» εκτόξευσε επιτυχώς πυραύλους Κρουζ».
 
Το βρετανικό «The Observer», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα,  περιγράφει τη Ρωσία ως μια «κρυμμένη δύναμη» που μπορεί να ενεργοποιήσει το υποβρύχιο όπως κάνει στη Συρία και κατά της Δύσης.
Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει το ρωσικό υποβρύχιο ως «μαύρη τρύπα», λόγω του ότι είναι αθόρυβο και έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού  45 ημέρες, με δυνατότητα να κάνει ελιγμούς σε στενούς χώρους,  με έναν άνετο τρόπο και αυτό του δίνει το πλεονέκτημα να περνά απαρατήρητο από τους εχθρούς, όπως σημειώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...