Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Ο Μπουτάρης προτίθεται να διορίσει “πρόσφυγες” από το hot spot Διαβατών στον δήμο Θεσσαλονίκης - Ζήτησε και “βιογραφικά”

Όχι μόνο θα μείνουν εδώ τα «προσφυγάκια» που έχουν έρθει στην Ελλάδα -κι αυτά που είναι στο δρόμο για να’ ρθουν- αλλά σύντομα θα πιάσουνε και… δουλειά! Που θα βρούνε δουλειές, ενώ δεν βρίσκουν οι Έλληνες; Θα τους τις βρει ο Μπουτάρης στον δήμο Θεσσαλονίκης!
Έτσι, κατά την επίσκεψη που έκανε ο λεγάμενος, μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, στο κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει «από τον υπεύθυνο του στρατοπέδου να
κάνει μια λίστα των δεξιοτήτων που έχουν τα προσφυγάκια που βρίσκονται στα Διαβατά -μπορεί να έχει ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, δασκάλους- για να δούμε πώς μπορούμε να τους απασχολήσουμε για να έχουν μια δημιουργική απασχόληση και να πληρώνονται φυσικά αλλά και να εξυπηρετούν ανάγκες του δήμου».
Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο, λοιπόν, κοροϊδάκια άνεργοι που ψηφίσατε τον Μπουτάρη (και τον κάθε Μπουτάρη και τα κόμματα που υποστηρίζουν τον Μπουτάρη και τον κάθε Μπουτάρη. Εσείς τους ψηφίσατε, άλλους θα διορίσουν. Καθότι, άλλο τα «προσφυγάκια» κι άλλο τα… κοροϊδάκια!
Γράφει ο Αντίοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...