Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Η ΕΡΤ, το αραβόφωνο δελτίο για τους «πρόσφυγες» και οι Έλληνες Πομάκοι

Μία εξαιρετικά σημαντική είδηση ήρθε στο φως τις τελευταίες ημέρες, η οποία - όπως ήταν αναμενόμενο - δεν έλαβε την πρέπουσα προσοχή από τα ΜΜΕ της εθνοπροδοσίας.
Έχουμε ήδη δει το γεγονός πως η κομματική τηλεόραση του Σύριζα, ΕΡΤ, έχει ξεκινήσει αραβόφωνο δελτίο ειδήσεων για τους λαθρομετανάστες. Έχουμε, επίσης, δει τις δεκάδες εκκλήσεις βουλευτών του Σύριζα και γενικότερα της εθνοπροδοτικής «πτέρυγας» της βουλής για υιοθέτηση της τουρκικής γλώσσας στα σχολεία των Ελλήνων Πομάκων.

Επί των παραπάνω τοποθετήθηκε, λοιπόν, ο Πομάκος δημοσιογράφος Σεμπαϊδήν Καραχότζα, αναδεικνύοντας έναν μείζονα προβληματισμό, ο οποίος καταδεικνύει την κυβερνητική υποκρισία, αναλγησία και εθνοπροδοσία. Σας παραθέτουμε τους προβληματισμούς του:
"Το θεωρώ όμως αυτονόητο πως μια κυβέρνηση η οποία δείχνει τόσο μεγάλη ευαισθησία για τους μετανάστες, την ίδια ακριβώς ευαισθησία θα δείξει και για τους Έλληνες Πομάκους της Θράκης και θα φροντίσει να υπάρξει άμεσα αν όχι τηλεοπτικό, τουλάχιστον ένα ραδιοφωνικό δελτίο ειδήσεων στην Πομάκικη γλώσσα κι αυτό φυσικά μπορεί να γίνει μέσω της ΕΡΑ Κομοτηνής"
Εξαιρετικά σημαντική η παρατήρηση Καραχότζα και ας μην σπεύσουν τα «εθνικοπατριωτικά» παπαγαλάκια της ψευτοδεξιάς να καταγγείλουν τον Σύριζα γιατί:
α) Τόσο καιρό κυβερνούσαν και δεν έκαναν κάτι τέτοιο οι ίδιοι στην αντιστοίχως κομματική ΝΕΡΙΤ.
β) Επιπλέον αυτού τόσο καιρό, επί Νέας Δημοκρατίας, αναμεταδίδονταν από την ΕΡΑ Κομοτηνής τουρκόφωνο δελτίο ειδήσεων. Δηλαδή οι νεοδημοκράτες ήταν οι πρώτοι που έκαναν δεκτό το αίτημα των τουρκοφρόνων της Άγκυρας και του προξενείου.
Επί του θέματος έγραψε η εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» και ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατέθεσε ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό για να μας μιλήσει περί της κυβερνητικής υποκρισίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...