Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Την έκανε τελικά την κωλοτούμπα ο Λεβέντης: «Θα παρατείνω για άλλους έξι μήνες την θητεία των βουλευτών μου»

Το ότι ο Λεβέντης είναι «μια από τα ίδια» και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πολιτικού συστήματος, το οποίο υποτίθεται βρίσκεται απέναντί του, φανερώνουν οι ίδιες του οι πράξεις. Όλοι θυμόμαστε την προεκλογική του δέσμευση περί αλλαγής των βουλευτών του ανά εξάμηνο.
Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα αντικαταστήσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα απάντησε: «Επειδή το εξάμηνο είναι το διάστημα που μάθανε οι βουλευτές λίγο το έργο τους το
κοινοβουλευτικό και αν τους κόψω τη φόρα και φέρω άλλους θα είναι ‘’μαθητευόμενοι’’, λέμε να παραταθεί επί ένα εξάμηνο η θητεία της πρώτης σειράς. Τώρα αποκτά πείρα αυτή η ομάδα των εννέα και το αισθάνομαι αμαρτία να τους ανακόψω τη φόρα στο στάδιο της παραγωγικής δουλειάς πια».
Διαβάζοντας ο οποιοσδήποτε τα… δακρύβρεχτα του προέδρου της Ένωσης Φραπέδων θα μπορούσε απλώς να διακωμωδήσει την κατάσταση απευθύνοντας στον τηλεοπτικό φραπεδόμαγκα του μεσονυχτίου κατά την δεκαετία του 1990 τον χαρακτηρισμό «αμάρτησα για το παιδί μου»… Το θέμα, όμως, είναι πιο σοβαρό, καθώς και ο Λεβέντης αποδεικνύεται ανακόλουθος, ασυνεπής και ψεύτης. Όταν συμπληρωθεί ο ένας χρόνος θα βρει μια ακόμη δικαιολογία για να παραταθεί κι άλλο η θητεία των βουλευτών του.
Ας τα βλέπουν, όμως, αυτά όσοι Έλληνες ψήφισαν το «νούμερο» αυτό, θεωρώντας ότι ψηφίζουν με αυτόν τον τρόπο «αντισυστημικά».
Μια χαρά τα βόλεψε ο γραφικός φωνακλάς της «Trash Tv» του παρελθόντος, ο οποίος τώρα αντιμετωπίζεται ως «σοβαρός πολιτικός παράγων» από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...