Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ-ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΑΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-”Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ.ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΘΕΝΟΡΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΣΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ”(ΒΙΝΤΕΟ)

Άναψαν τα αίματα για τα καλά στη συνεδρίαση της Βουλής!
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  Χρήστος  Παππάς εμφανίστηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και μίλησε κατά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου.
«Η δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί. Μετά από έναν καλλωπισμό και μια παρθενορραφή πάει και παριστάνει την Οσία Παρθένα» είπε ο βουλευτής της Χ.Α και συνέχισε «Να έρθετε κι εσείς Μπάμπη, ως πρώην υπουργός Δικαιοσύνης. Θα σου φτιάξω φάκελο, με τα προβλήματα που έχεις… και με το πόθεν έσχες και με τα δανεικά έχεις προβλήματα, και με τα χαρτιά που πας και παίζεις έχεις προβλήματα, στα λέω για να μαζευτείς Μπάμπη, που με βρήκες και μου ζήταγες συγγνώμη. Συγγνώμη να πεις στο γιο μου ρε, που έκατσα ενάμιση χρόνο φυλακή, λαμόγιο…»


Ο κ. Αθανασίου του εξήγησε ότι δεν τον έβαλε ο ίδιος φυλακή, αλλά εγγυήθηκε να έχει δίκαιη δίκη.

Κατόπιν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην επιτροπή για την διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών. Κατήγγειλε την συγκυβέρνηση για χρήση προεδρικών διαταγμάτων που αφορούν την περίοδο κατοχικής κυβερνήσεως Τσολάκογλου ή Λογοθετόπουλου.Σύμφωνα με τον βουλευτή της Χ.Α πρόταση της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση εγγραφή των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου στον προϋπολογισμό, δηλαδή, μια μονομερής ενέργεια που να συμψηφίζεται το χρέος που έχουμε προς τη Γερμανία, το χρέος που αναλογεί προς τη Γερμανία και Ιταλία.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...