Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;;;;ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!! Στη γραμμή του Νίκου Ξυδάκη και ο Μουζάλας

ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Ψάχνει πελάτες φαίνεται ο γυναικολόγος Γ.Μουζάλας: "Επιστημονικά κάνουν καλό στο δημογραφικό οι πρόσφυγες"
Στη γραμμή του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Νίκου Ξυδάκη ο οποίος ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι το μεταναστευτικό θα... λύσει το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα εμφανίστηκε και ο γυναικολόγος αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μουζάλας μια ημέρα μετά την παραδοχή του ότι η Ελλάδα από χώρα transit πλέον έχει γίνει χώρα εγκατάστασης.Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε χαρακτηριστικά οτι «είναι επιστημονική αλήθεια ότι το μεταναστευτικό ρεύμα σώζει δημογραφικά τις περιοχές που πηγαίνει».

Προφανώς ζητάει ζευγάρωμα Ελλήνων και προσφύγων για να αυξηθεί το μελλοντικό του πελατολόγιο!

Αναφερόμενος στα σχέδια της κυβέρνησης είπε ότι πλέον γίνονται με βάση ότι τα σύνορα στην Ειδομένη είναι κλειστά. «Αυτό μας βάζει σε μια άλλη φάση. Από κει που ήμασταν χώρα διέλευσης, αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα. Έχουμε καθήκον να τους τακτοποιήσουμε, να πάψουν να γυρίζουν στους δρόμους. Να φτιάξουμε πολύ προσωρινούς χώρους εγκατάστασης» δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Προέβλεψε ότι η ροη λαθρομεταναστών και προσφύγων με κλειστό το σύνολο θα χρειαστεί κάποιο χρόνο αλλά θα μειωθεί, με βάση και τη διεθνή εμπειρία. Τόνισε, όμως, ότι δεν γνωρίζει πόσους μετανάστες μπορεί να αντέξει η Ελλάδα, αλλά θεωρεί ότι θα είναι λιγότεροι από 150.000.

Ο κ. Μουζάλας ξεκαθάρισε, τέλος, ότι δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση το προσφυγικό με την αξιολόγηση και τα μέτρα, ενώ για την Άγκελα Μέρκελ σημείωσε ότι έχει σώσει με την πολιτική της την αξιοπρέπεια της Ευρώπης στο προσφυγικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...