Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ κατοίκου της Ειδομένης! Κανείς δεν το έδειξε...

ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
 ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; 
Τελικά τα media προωθούν ότι μηνύματα θέλουν! Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ένας από τους κατοίκους της ακριτικής Ειδομένης εκλιπαρεί μπροστά από τις κάμερες για αστυνόμευση της περιοχής, αφού έχουν πολλές φορές εισβάλει στο σπίτι του, καταστρέφοντας την περιουσία του. Ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια, ποιος όμως τον ακούει;
Δείτε το βίντεο!ΝΤΡΟΠΗ!!! ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ! – “ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; Ε! ΑΛΗΤΕΣ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ!”Δεκάδες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Ειδομένης, οι οποίοι καταγγέλλουν αδικίες, αλλά κανείς δεν τους ακούει. Στο παρακάτω βίντεο, ο κ. Λάζαρος Ούλης, κάνει λόγο για κατάληψη του χωραφιού του, το οποίο αδυνατεί να το καλλιεργήσει.

Παρά το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτή ζει σε ακριτική περιοχή της χώρας, προσπαθώντας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, το χωράφι του έχει καταληφθεί, αλλά η πολιτεία αδιαφορεί.

«Έχουν κατασκηνώσει όλοι εδώ. Πήγα στο τρακτέρ και μπήκαν μπροστά. Δεν με άφησαν να οργώσω και ήρθε και η αστυνομία ρωτώντας με τι έγινε. Τα παράτησα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...