Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Δημοσιογράφο του κλεφτοΠασόκ πήρε ως υπεύθυνο στο γραφείο Τύπου του ο “μη διαπλεκόμενος” Λεβέντης

Φαίνεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων ζήλεψε την πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθεί να πράξει κάτι το παρόμοιο. Έτσι, λοιπόν: «Ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης έκανε και μια δημοσιογραφική “μεταγραφή” – έκπληξη. Εκπρόσωπος Τύπου παραμένει ο Γιάννης Καλλιάνος αλλά υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης με απόσπαση από την ΕΡΤ…».Για όσους δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Μποτώνης, να γνωστοποιήσουμε ότι πρόκειται για δημοσιογράφο ο οποίος για χρόνια κάλυπτε στην κρατική τηλεόραση το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ και στις εκλογές του Μαΐου του 2012 και το 2015 επέλεξε να πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ στην μονοεδρική της Ζακύνθου. Τώρα βλέπουμε ότι αναλαμβάνει υπεύθυνος του γραφείου Τύπου στο κόμμα του Λεβέντη.
Άλλη μια λεπτομέρεια, η οποία προστίθεται στην ουσία της υπόθεσης. Ότι, δηλαδή, το τραγελαφικό μόρφωμα του μεταμεσονύχτιου τηλεοπτικού φραπεδόμαγκα που μας διασκέδαζε με τα παραληρήματά του για πάρα πολλά χρόνια αποτελεί «μια από τα ίδια», χρησιμοποιώντας στα πόστα του ανθρώπους ποτισμένους με την πλέον καθεστωτική νοοτροπία.
Αυτό είναι «το νέο» που οραματίζεται στην πολιτική ζωή του Τόπου ο υμνητής της Μέρκελ και των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης, Λεβέντης;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...