Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

και... (2,5 ΕΚΑΤ.) ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ...;;;

ΤΟ «ΚΟΡΟΪΔΑΚΙ» ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ  ΞΙΠΑΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ»... ΑΡΙΣΤΕΡΑ...!!!
Μόνο ο βοηθός σερβιτόρου--κείνο το ανθρώπινο ξέπλυμα-- ο Καρανίκας, ο μαθητιόθεν παιδικός φίλος  του Τσίπρα πού διόρισε γιά στρατηγικό του σύμβουλο, ίσως στο βαθύ μέλλον μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση...
Συνεχώς παρουσιάζουν τα ΜΜΕ το ανθρώπινο δράμα των  (30%)  προσφύγων και,  (70%)λαθρομεταναστών πού με τις ευλογίες Τσίπρα-Τασούλας έχουν κατακλύσει και κατακυριεύσει την Χώρα μας, πού όντως αξίζουν την ανθρωπιστική βοηθειά μας,ασφαλώς κυρίως και προπάντων από Κυβερνητικής πλευράς, αφού θά έπρεπε μιάς και τούς κάλεσε να είχε φροντίσει και να τούς ταϊσει και να τούς περιθάλψει.
********
Λεφτά της τάξεως των 500 εκατ, ευρω είχε εξασφαλίσει η Κυβέρνηση Σαμαρά ήδη από το 2014, για πολύ μικρότερο μάλιστα αριθμό λαθραίων και η ανίκανη Τσιπροκυβέρνηση της αριστεράς, δεν μπορεί να συστήσει επιτροπή για να τα απορροφήσει.
********
Βέβαια το ανθρώπινο δράμα λαθραίων και προσφύγων το αναδεικνύουν κάθε μέρα τα ΜΜΕ ως πρώτη είδηση και καλά κάνουν.
********
Συνάμα ποντάροντας στην ευαισθησία του Ελληνικού λαού, παρουσιάζουν οικογένειες κυρίως φτωχών οικογενειών που σπεύδουν από το υστερημά τους να βοηθήσουν μετανάστες και πρόσφυγες, προφανώς για να τους μιμηθούν και οι υπόλοιποι Έλληνες.
********
Άριστο το μήνυμα «μίμησης» της πανανθρώπινης αλληλεγγύης από το φτωχό λαό μας προς τους ξένους, αλλά μήπως θα έπρεπε αυτή η αλληλεγγύη να επιδειχθεί –κυρίως από την απούσα και πελαγοδρομούσα Τσιπροκυβέρνηση—προς 2,5 εκατ. Έλληνες που ζούν κάτω από το όριο της φτώχειας και λυμαίνονται ένα πιάτο φαγητό…;;;
********
Αυτούς πού θα υπερασπιζόταν ο Τσίπρας προεκλογικά και σήμερα σαν «τσιράκι και κοροϊδάκι» της Μέρκελ, έχει αφήσει στα χέρια των αστείων Τσακαλώτου-Κατρούγκαλου-Σταθάκη και όλου του κακού συναπαντήματος της άχρησης αριστερής Κυβερνητικής λεχριτοκομπανίας…!!!
********
Δεν θα γίνουμε παγκόσμια θυσία, για να σωθούν οι πάσης  γής, φυλές του Ισλάμ.
********
Υπάρχουν Έλληνες, υπάρχει και Ελλάδα πού απαιτούν και χρήζουν άμεσης ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...