Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

ΜΙΑ «ΓΕΥΣΗ» ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ… ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ( Η μητέρα του βιασμένου 10χρονου μετάνοιωσε που καλωσόριζε τους "πρόσφυγες)"!(ΒΙΝΤΕΟ)

Πήραμε αυτό το χαρακτηριστικό βίντεο από μια επεισοδιακή κατάσταση στην νήσο Κω, όπου συνεχίζεται η αθρόα άφιξης των μουσουλμάνων προσφύγων από την άλλη πλευρά με τις ευλογιές φυσικά των τουρκικών αρχών που κυριολεκτικά τρίβουν τα χέρια τους από όλο αυτό το χάος.
Παρ’ όλο που το βίντεο τραβήχτηκε τον περασμένο Αύγουστο, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι λαθρομετανάστες κηρύττουν Τζιχνάντ και κανείς δεν μπορεί να τους συγκρατήσει.
Σκεφτείτε, Τζιχάντ από τον περασμένο Αύγουστο.
Σήμερα που εκατομμύρια έρχονται συνεχώς, να δούμε τι θα γίνει προς δόξα όλων των ανεύθυνων που κυβερνούν αυτόν τον δύσμοιρο τόπο
Φτάνει πια!


δειτε

Η μητέρα του βιασμένου 10χρονου μετάνοιωσε που καλωσόριζε τους "πρόσφυγες"!Όλοι η αλήθεια για τους Μουσουλμάνους του ΛονδίνουΉρθε η ώρα τα μαλακισμένα της αριστεράς να ξυπνήσουν πριν συμβούν καταστάσεις μη αναστρέψιμες στην Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουν ότι η πλειοψηφία των Μουσουλμάνων μας βλέπει σαν 'βρώμικους απιστους, πρέπει να καταλάβουν ότι το Ισλαμ, παρακινεί προς το ρατσισμό, τη βία κατα του διαφορετικού. την αιμοφοβία, τον σεξισμό, τη σεξουαλική βία κατά των γυναικών και αποδέχεται την παιδεραστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...