Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΤΑΣΕ !!!!!! Μέχρι και 1 εκατ. πρόσφυγες και λάθρο θα "ενσωματωθούν" στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2016

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ - ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ 6 ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
Δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λαυρομετανάστες βρίσκονται χωρίς ταυτοποίηση και χωρίς να τους ελέγχει κανείς στην χώρα. Μόνο ο ριθμός που δίνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με αυτόν που παρουσιάζει η κυβέρνηση απέχει κατά... 20.000 περίπου, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη: Πάνω από 70.000 είναι οι πρόσφυγες και οι λάθρο, που βρίσκονται στην Ελλάδα και αναμένονται επιπλέον 500.000 έως 1.000.000 ακόμα!


Ηδη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας προϊδέασε για πολύ μεγάλο αριθμό προσφύγων, ενώ ήδη ετοιμάζονται 15 νες προσφυγουπόλεις σε όλη τη χώρα και η κυβέρνηση αναζητεί τρόπους ταχείας ένταξης των μουσουλμάνων στην χριστιανική ελληνική κοινωνία βάσει της συμφωνίας με το Βερολίνο για να υπάρξει συμφωνία στο πρόγραμμα αξιολόγησης!

Συγκεκριμένα, ετοιμάζονται ήδη 15 μεγάλοι οικισμοί, συνολικής χωρητικότητας 17.400 ατόμων, οι οποίοι ενδέχεται να είναι έτοιμοι και εντός της εβδομάδας. Αλλά έρχονται ακόμα 130 σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τέσσερις εξ' αυτών θα κατασκευαστούν στην Αττική, αρχικά και επιπλέον 20 εν συνεχεία. 

Θα κτιστούν επιπλέον έξι μεγάλα τζαμιά σε διάφορες πόλεις της χώρας, εκεί όπου θα κατασκευαστουν οι μεγαλύτερες μουσουλμανικές "πόλεις" και θα εισαχθούν οι ισλαμικές σπουδές στο πρόγραμμα των ελληνικών πανεπιστημίων, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός παιδείας Ν.Φίλης.

​Μαλακάσα -Χωρητικότητα 4.000 ατόμων
Αφίδνες -Χωρητικότητα 3.000 ατόμων
Αγιος Ανδρέας -Χωρητικότητα 500 ατόμων
Ελαιώνας (νέος καταυλισμός) -Χωρητικότητας 700 ατόμων
Οι υπόλοιποι 11 θα κατασκευαστούν στις εξής περιοχές: 

Δράμα -Χωρητικότητας 800 ατόμων
Θερμοπύλες (νέο "χωριό") -Χωρητικότητας 400 ατόμων
Ηπειρος (4 καταυλισμοί σε διαφορετικά σημεία) -Χωρητικότητας 2.000 ατόμων
Θεσσαλία (4 καταυλισμοί σε διαφορετικά σημεία) -Χωρητικότητας 2.000 ατόμων
Λιτόχωρο (θα είναι έτοιμο μετά τις 15/3) -Χωρητικότητας 4.000 ατόμων
Ακόμη η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες θα ετοιμάσει δομές για 20.000 ακόμη πρόσφυγες και μετανάστες. 

50.000 οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες λέει ο Ερυθρός Σταυρός

Εντωμεταξύ, διαφορετικά νούμερα ως προς τον αριθμό των προσφύγων που βρίσκονται αυτή την ώρα εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα δίνουν Ερυθρός Σταυρός και κυβέρνηση. 

Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Σταυρός, η οργάνωση, δηλαδή, που σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει αναλάβει μαζί με τις υπόλοιπες μη κυβερνητικές οργανώσεις και τους εθελοντές να σηκώσουν το βάρος της διαχείρισης του προβλήματος εν τη απουσία του κράτους, εκτιμά ότι ο αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων προσεγγίζει ήδη τις 50.000. «Είναι μία καθαρά ανθρωπιστική κρίση, ίσως η μεγαλύτερη στην Ευρώπη διαχρονικά, και πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία» είπε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός, ο οποίος και ήταν αυτός που το πρωί της Κυριακής στο MEGA μίλησε για 50.000 πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη τη χώρα.

Ωστόσο η Θεανώ Φωτίου, μια από τις υπουργούς που είναι επιφορτισμένη με τη διαχείριση της κατάστασης, επέμεινε λίγη ώρα αργότερα ότι ο αριθμός είναι 32.000. Αργά το βράδυ της Κυριακής, το Συντονιστικό Οργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης, σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι σε ολόκληρη την επικράτεια υπάρχουν 33.320 πρόσφυγες και μετανάστες, εκ των οποίων οι 27.109 στην ηπειρωτική χώρα.

Εντωμεταξύ, στην παραδοχή ότι  «δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι θα εγκλωβιστούν στη χώρα μας» προχώρησε από το βήμα της κεντρικής επιτροπής ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι στην παρούσα φάση, την οποία χαρακτήρισε ως «καινούργια κατάσταση», «το βάρος θα το μοιραστεί όλη η κοινωνία».

Στην Ειδομένη δεν θα ανοίξει ο δρόμος, προειδοποίησε, διαμηνύοντας ότι «Θέλουμε να κατέβουν προς τα κάτω, δεν θέλουμε να φτιάξουμε καταυλισμούς». «Πρέπει να πεισθούν (σ.σ. οι πρόσφυγες) πως αυτός ο δρόμος είναι κλειστός», συνέχισε ο κ. Μουζάλας.

Πού και πόσοι είναι οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είναι κατανεμημένοι ως εξής:
Σύμφωνα με τη συνοπτική κατάσταση προσφυγικών ροών μέχρι την Κυριακή στις 9 το πρωί επί ελληνικού εδάφους βρίσκονταν συνολικά 33.320 πρόσφυγες, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους χωρητικότητας 16.530. Ο τελευταίος πίνακας αφορά τον προγραμματισμό ανάπτυξης 15 νέων δομών φιλοξενίας που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 13 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...