Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ!!! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ-ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΜΑΤ Η ΠΕΡΙΟΧΗ(ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα, κάτοικοι των δήμων Δέλτα και Ωραιοκάστρου, στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά. Οι κάτοικοι και διοικήσεις των δύο δήμων αντιδρούν στη δημιουργία Κέντρου Μετεγκατάστασης Προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο 1090 και ζητούν από την κυβέρνηση να αλλάξει τον σχεδιασμό της.

Πριν από λίγο κάτοικοι της περιοχής έριξαν τον φράχτη του στρατοπέδου και εισέβαλαν μέσα σε αυτό.

Άμεσα διμοιρίες των ΜΑΤ παράχθηκαν μπροστά τους προκειμένου να μη τους αφήσουν να προσεγγίσουν τον χώρο των εργασιών.Αυτή την ώρα οι κάτοικοι παραμένουν εντός του στρατοπέδου, με τους ψυχραιμότερος να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Να σημειωθεί ότι υπό την πίεση των διαμαρτυριών τα συνεργία που πραγματοποιούσαν τις εργασίες αποχώρησαν.


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα, κάτοικοι των δήμων Δέλτα και Ωραιοκάστρου, στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά. Οι κάτοικοι και διοικήσεις των δύο δήμων αντιδρούν στη δημιουργία Κέντρου Μετεγκατάστασης Προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο 1090 και ζητούν από την κυβέρνηση να αλλάξει τον σχεδιασμό της. Περιμετρικά του στρατοπέδου έχουν παραταχθεί ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Στο σημείο επικρατεί ένταση, καθώς αντιπροσωπεία των κατοίκων με επικεφαλής τον δήμαρχο Δέλτα Μίμη Φωτόπουλο, ζήτησε από το στρατό να σταματήσει τις εργασίες, όσο θα διαρκέσει η διαμαρτυρία. Από την πλευρά τους εκπρόσωποι του στρατού χαρακτήρισαν υποκριτική τη στάση της διοίκησης του δήμου, καθώς όπως λένε επέτρεψε να έρθει στην περιοχή το κέντρο μετεγκατάστασης και τώρα κάνει πίσω λόγω των αντιδράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...