Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες γνωστός δικηγόρος, πατέρας πασίγνωστου στελέχους της ΝΔ, επίσης δικηγόρου, παρέδωσε υπόμνημα στον αναπληρωτή υπουργό κατά της διαφθοράς με το οποίο αποκαλύπτει ένα τερατώδες σχέδιο εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων στο οποίο – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία – φέρονται να εμπλέκονται τόσο ο τ. Υπουργός δικαιοσύνης όσο και ο τ. ΥΠΕΞ και αναπληρωτής πρωθυπουργός του Σαμαρά!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, σε μια υπόθεση επιχειρηματικής αντιδικίας, οι τ. Υπουργοί παρενέβησαν ως μη όφειλαν ώστε να εξυπηρετηθεί τρίτη χώρα, γεγονός μαλιστα που οδήγησε και σε απώλεια εσόδων για το ελληνικό δημόσιο.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημείο όπου ο Χ. Αθανασίου φέρεται να «παζάρευε» για λογαριασμό αλλοδαπών οικονομικών συμφερόντων χρηματικό ποσό που θα έπαιρνε ο δικηγόρος προκειμένου να «ξεχάσει την ποινική διεκδίκηση της υπόθεσης»! Ενώ αρκετά σοβαρή (και μυστηριώδης) φέρεται να ειναι η εμπλοκή Βενιζέλου στην υπόθεση που λειτούργησε με συντονισμό του Αθανασίου.
Αναμένουμε τις ενέργειες των αρμοδίων αρχών, διότι εάν ισχύουν οι καταγγελίες, θα έχουμε να κάνουμε με μία εξαιρετικά σκοτεινή υπόθεση…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...