Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται… Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ποινική δίωξη για το… “ρατσιστικό” σύνθημα “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”!
Την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο κατά την οποία η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει με τρόπο δραματικό την παράνομη είσοδο στην χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων, κάποιοι φαίνεται έχουν βάλει σκοπό και στόχο να διαλύσουν το Εθνικό Κράτος των Ελλήνων και να φιμώσουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας ενάντια σ’ αυτήν την ίδια την καταστροφή του Έθνους μας!

Συνηθίζεται να χρεώνουμε τα μοιραία λάθη εις βάρος του Έθνους και του Λαού στην ανεπάρκεια, την ανευθυνότητα ή και την βλακεία ακόμη των πολιτικών, οι οποίοι εξουσιάζουν την χώρα. Είναι όμως μόνον αυτό; Έχω την άποψη ότι είναι εξαιρετικά επιεικές να αποδίδουμε αυτού του είδους τις ευθύνες σε αυτούς οι οποίοι αποφασίζουν μέτρα τουλάχιστον τραγικά και καταφανώς εθνικά επικίνδυνα.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟΝ… ΕΒΡΟ!!!
Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι επί παραδείγματι το γεγονός, σύμφωνα με δημόσια δήλωση του δημάρχου Αλεξανδρουπόλεως, το γεγονός ότι το “αντιρατσιστικό” κράτος μας, με πλήρη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κυβερνά και της Νέας Δημοκρατίας η οποία συμφωνεί στο λεγόμενο, όπως το αποκαλούν, “προσφυγικό ζήτημα”, αποφάσισε την εγκατάσταση αρκετών χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και προσφύγων στον… Έβρο!!! Και αυτό ενώ όλοι γνωρίζουμε την πίεση την οποία  υφίσταται η Θράκη (εκτός νομού Έβρου) από την τουρκική προπαγάνδα. Τώρα εκτός από την Ξάνθη και την Ροδόπη θα πάνε μουσουλμάνους και στον Έβρο!
Μέσα λοιπόν σε αυτό το κλίμα μιας κυριολεκτικής υστερίας που όποιος αντιδρά αμέσως χαρακτηρίζεται ρατσιστής, Χρυσαυγίτης, εγκληματίας, ήλθε να προστεθεί στις διώξεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μία νέα κατηγορία.
ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ
Βεβαίως και δεν είναι τυχαίο ότι η δίωξη αυτή, η οποία αφορά τον αντιρατσιστικό νόμο, άρθρο του οποίου κρίθηκε ήδη αντισυνταγματικό σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, γίνεται αυτήν την περίοδο και μάλιστα οι κλήσεις προς απολογία και οι αιτήσεις για την άρση ασυλίας τριών ακόμη βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήλθε λίγες μόνον ημέρες μετά την απόλυτα επιτυχημένη συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα Ίμια, συγκέντρωση την οποία απαγόρευσαν να γίνει στο μνημείο των Ιμίων.
Η δίωξη αφορά τα όσα έγραψε η εφημερίδα μας και τα όσα είπαν οι ομιλητές στη συγκέντρωση της 21ης Μαρτίου 2015, η οποία είχε τίτλο “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” και στην διάρκεια της οποίας δεν εσημειώθη κανένα επεισόδιο, δεν υπήρχε καμμία προτροπή για την οποιαδήποτε πράξη βίας και πολύ απλά εζητείτο η εφαρμογή του νόμου και η απέλαση των λαθρομεταναστών.
Η δίωξη, η οποία βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προκαταρκτικής ερεύνης, έγινε με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο και παραπέμπονται γι’ αυτήν οι πέντε ομιλητές και συγκεκριμένα οι βουλευτές Λαγός, Μπαρμπαρούσης και Παναγιώταρος, για τους οποίους ζητείται η άρση της ασυλίας τους, οι πρώην βουλευτές Γραικός και Ματθαιόπουλος και ο εκδότης και ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας μας Βλαχόπουλος και Κωνσταντίνου.
Έχει σημασία να τονιστεί ότι ο αντιρατσιστικός νόμος απαγορεύει την διάκριση με κριτήριο την φυλή, το θρήσκευμα ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Όμως, οι λαθρομετανάστες ανήκουν σε όλες τις φυλές και στην λευκή και στην μαύρη και στην κίτρινη και σε όλα σχεδόν τα θρησκεύματα από χριστιανούς, μουσουλμάνους μέχρι Σιχ και βουδιστές και εις ό,τι αφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό άγνωστον.  Ποια διάκριση βλέπουν λοιπόν αυτοί οι οποίοι απεφάσισαν την δίωξη όταν η συγκέντρωση απλά ζητούσε την απέλαση των λαθρομεταναστών, δηλαδή των προσώπων τα οποία εισήλθαν παράνομα στην Πατρίδα μας;
Και επιτέλους το να ζητάς την εφαρμογή του νόμου έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται ποινικό αδίκημα;
Το πλέον εξωφρενικό είναι ότι μέσα στην δικογραφία σαν στοιχείο του κατηγορητηρίου εμπεριέχεται και το ότι έγινε χρήση του συνθήματος “Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”!!! Εκεί κατάντησαν την Πατρίδα μας και πιστεύουν ότι με τέτοιους τρόπους πραγματικά παράλογους, χωρίς καμμία νομική και ηθική βάση είναι δυνατόν να σταματήσουν την εθνική αντίσταση ενός ολόκληρου λαού ο οποίος δέχεται μια εισβολή κυριολεκτικά και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία δυστυχεί από πάσης απόψεως, δυστυχεί όχι μόνον οικονομικά, αλλά και ηθικά, πολιτιστικά και εθνικά.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ
Το κυνήγι μαγισσών, λοιπόν, κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχίζεται. Υπήρχε, βεβαίως, εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εξελίχθηκε σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον μας εδώ και τέσσερα χρόνια όταν τον Μάιο του 2012 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έλαβε το 7% στις εκλογές και αποτέλεσε πλέον μια ζωντανή πολιτική πραγματικότητα για την δημόσια ζωή της χώρας.
Ένας φαύλος κύκλος εναντίον μας έχει αρχίσει. Ξεκίνησαν από την λάσπη, συνέχισαν με διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες. Από την συστηματική κατασυκοφάντηση του Κινήματός μας κατά διαστήματα περνούν στην συνωμοσία της σιωπής, στον πλήρη αποκλεισμό μας από τα ΜΜΕ, και ύστερα πάλι αρχίζουν την λασπολογία και αντιστρόφως. Δεν γνωρίζουν τι να κάνουν, αφού όντας υπηρέτες ενός σάπιου συστήματος δεν μπορούν να εξουδετερώσουν την δύναμη της Ιδέας.
Ποιος είναι δυνατόν να λησμονήσει τις ατέλειωτες Χρυσαυγιάδες για ένα ολόκληρο χρόνο και πλέον κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τα δελτία ειδήσεων των “νταβατζήδων” να έχουν ένα και μοναδικό θέμα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Χρυσαυγιάδες στις οποίες ακούστηκαν ατέλειωτα ψέματα με μοναδικό σκοπό να λυγίσουν το Κίνημα μας. Όμως, πέρασαν από τότε σχεδόν τρία χρόνια και ακόμη είμαστε όρθιοι και συνεχώς δυναμώνει το λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα! Δυναμώνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία βλέπουν παντού ακόμη και στην δίκαιη οργή των Ελλήνων αγροτών, οι οποίοι οδηγούνται στην εξόντωση από τους δήμιους της διεθνούς τοκογλυφίας.
Βλέπουν παντού Χρυσαυγίτες γιατί οι Χρυσαυγίτες είναι παντού, γιατί Χρυσαυγίτες γι’ αυτούς θα υπάρχουν όσο υπάρχουν Έλληνες με συνείδηση Εθνική που θα αντιστέκονται!
Την ίδια στιγμή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία κάθε λίγο και λιγάκι την βλέπουν να… συρρικνώνεται, να εξαφανίζεται, να τελειώνει, την ίδια ώρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ξεκινήσει μια πορεία προς τον Λαό, ένα άνοιγμα προς την Ελληνική κοινωνία. Δίνει απάντηση στους συκοφάντες και συνεχίζει τον αγώνα της, τον αγώνα για την Πίστη του Λαού μας, για το Εθνικό Κράτος των Ελλήνων, το οποίο γεννήθηκε από το Αίμα των Αγωνιστών του 1821 και το οποίο θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους!
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...