Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών οι Έλληνες στρατιώτες: Ετοιμάζουν υπερπολυτελές κέντρο φιλοξενίας στην Χίο

Ενώ ο ελληνικός στρατός έχει δώσει όρκο υπεράσπισης της Πατρίδος από τον ξένο εισβολέα και δεν έχουν ακόμα κηδευτεί οι τρεις Ήρωες αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος στην Κίναρο, τελείως παράνομα και αντισυνταγματικά η ανθελληνική κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου του δίνει τον ρόλο της παραδουλεύτρας των χιλιάδων λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την χώρα μας. Έτσι, σε
υπηρέτης των λαθρομεταναστών έχει μετατραπεί ο ελληνικός στρατός, καθώς με εντολές της κυβέρνησης και της τρόϊκας στήνουν τις αυριανές κατοικίες των παράνομων προσφύγων.
Συγκεκριμένα στο "hot spot" της Χίου οι Έλληνες στρατιώτες δίνουν "μάχη" προκειμένου να είναι όλα έτοιμα και οι πρώτοι λαθρομετανάστες να μεταφερθούν στο υπερπολυτελές κέντρο φιλοξενίας, το οποίο μεταξύ των άλλων παρέχει σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης και ηλεκτροδότησης.
Κάτι το οποίο χιλιάδες ελληνικές οικογένειες το στερούνται, όπως το ηλεκτρικό ρεύμα και το ζεστό νερό, το δίνει απλόχερα η ανθελληνική κυβέρνηση στους παράνομους μετανάστες.
Στο κέντρο έχουν τοποθετηθεί κουκέτες, στο δάπεδο έχει μπει ειδικό πάτωμα, τηλέφωνα, πλυντήρια και στεγνωτήρια. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μεταφερθούν στο εσωτερικό του πρώην εργοστασίου της ΒΙ.ΑΛ. οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, η Αστυνομία, η Frontex καθώς και οργανώσεις όπως η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.
Δείτε τις φωτογραφίες της ντροπής:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...