Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Εάν δεν ανοίξει έστω η Μακρόνησος για μερικούς, δεν υπάρχει σωτηρία.

Το ΝΑΤΟ σηκώνει ψηλά τα χέρια. Δεν αναχαιτίζουμε, δεν αστυνομεύουμε, δεν συλλαμβάνουμε, λένε οι ΝΑΤΟϊκές πηγές για τις περιπολίες στο Αιγαίο. Η μόνη περίπτωση που θα επεμβαίνει το ΝΑΤΟ θα είναι, η περίπτωση ναυαγίων.
Θα μαζεύουν τους ναυαγούς, αλλά δε μας λένε που θα τους πάνε. Στα ελληνικά νησιά ή στις ακτές της Τουρκίας, η οποία δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν δέχεται επαναπροώθηση μεταναστών ή προσφύγων; Kι αυτά, τη στιγμή που κλείνουν τα βόρεια σύνορα της χώρας.

Η Γερμανία ζήτησε την εκχώρηση του δικαιώματος έρευνας και διάσωσης μέχρι και έξι ναυτικά μίλια από τις ακτές της ηπειρωτικής Ελλάδας και τα ελληνικά νησιά στην Τουρκία!
Tην πρόταση σοκ έκανε η Γερμανίδα ΥΠΑΜ και κατά πολλούς η διάδοχος της Άνγκελα Μέρκελ στην Καγκελαρία της Γερμανίας, Ursula von der Leyen όπου ζητάει το εξής:
 «Όσοι λαθρομετανάστες-πρόσφυγες περισυλλέγονται στα τουρκικά και τα ΔΙΕΘΝΗ χωρικά ύδατα θα επιστρέφουν στην Τουρκία ενώ όσοι περισυλλέγονται στα ελληνικά χωρικά ύδατα θα προωθούνται στην Ελλάδα»
 Δηλαδή ζήτησε την εκχώρηση του δικαιώματος έρευνας και διάσωσης στην Τουρκία και το ελληνικό κράτος να ασκεί τα κυριαρχικά του δικαιώματα μόλις έξι ναυτικά μίλια από τις ακτές της ηπειρωτικής χώρας και από τις ακτές των ελληνικών νησιών.
 Δηλαδή οι Τούρκοι θα επιχειρούν έξω από την Σαρωνίδα, τον Πλαταμώνα, το Λαύριο, την Ραφήνα, το Άστρος Κυνουρίας κ.α ανενόχλητοι!
Περισσότεροι από 4.500 πρόσφυγες έχουν παγιδευτεί στην Ειδομένη ύστερα από την απαγόρευση διέλευσης Αφγανών στα σύνορα του κρατιδίου των Σκοπίων.
Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν χθες το πρωί πολυάριθμα λεωφορεία αποβίβασαν περισσότερους από 3.000 πρόσφυγες. Κάποιοι δοκίμασαν να φτάσουν μέχρι την ουδέτερη ζώνη περπατώντας περίπου 20 χιλιόμετρα. Όμως τα Σκόπια έκλεισαν τα σύνορα και ζητούν όλοι οι πρόσφυγες να διαθέτουν διαβατήριο ή ταυτότητα μη αρκούμενοι στο υπηρεσιακό σημείωμα που χορηγείται από τις ελληνικές αρχές.
Το γειτονικό κράτος δήλωσε ότι δεν επιτρέπει τη διέλευση Αφγανών από τα σύνορά της με την Ελλάδα, έπειτα από ανάλογη κίνηση της Σερβίας.
Με πανηγυρικό τρόπο ακυρώνεται στην πράξη η συμφωνία των Βρυξελλών με την ελληνική πλευρά να διαψεύδεται πλέον από τα γεγονότα στις αρχικές αισιόδοξες εκτιμήσεις της.
Η χώρα μετατρέπεται σε αποθήκη. Αυτή είναι η πραγματική συμφωνία.
Το Βέλγιο αναστέλει τη Συνθήκη Schengen και επαναφέρει φύλαξη στα σύνορα του….
Κάποιοι γράφουν ότι  ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Βγήκαν αστραπιαία τα άρματα και τα πυροβόλα στη Ρόδο (Εικόνες)  χωρίς να υπολογίζουν ότι τα Δωδεκάνησα θεωρούνται αποστρατικοποιημένη ζώνη και με αυτόν τον τρόπο βγάζουμε τα μάτια μας οι ίδιοι.(ΔΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ)
 Η Ελλάδα προχωράει συντονισμένα προς διαζύγιο απο την Ευρωζώνη ώστε να γίνουν όσα έχουν προγραμματιστεί για αυτή. Δεν είναι τυχαίο να είναι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπάρχει ότι χειρότερο για τη χώρα στις θέσεις αποφάσεων. Υπάρχει σχέδιο και ότι πρόκειται να συμβεί είναι απόλυτα προγραμματισμένο. Τα υπόλοιπα είναι θέατρο.
 Με δυο εκατομμύρια και βάλε μετανάστες συζητούν οι Έλληνες δήθεν πολιτικοί αν θα κλείσουν τα σύνορα και περιμένουν βοήθεια από τη Τουρκία; Σε τρία νησιά δεν μπορούν να κόψουν τις ροές και ζητάνε βοήθεια από την ΕΕ και τη Γερμανία; Νομίζετε ότι θέλει πλέον κανείς μια χώρα στην ΕΕ από τη στιγμή που αυτή όπως και η Αγγλία παλεύουν να τη διαλύσουν με άξονα το μεταναστευτικό και με τη βοήθεια της ΕΚΤ που δεν κάνει τους πρέποντες ελέγχους;
Τόσα χρόνια δεν περίμεναν αυτό που ερχόταν; Δεν μπορούσαν να δουν αυτή την εξέλιξη, αυτό το χάος; Βεβαίως και μπορούσαν, βεβαίως και ήξεραν. To μεταναστευτικό αποτελεί ένα εργαλείο για τον εξοστρακισμό της Ελλάδας από την Ευρωζώνη με δύο εργαλεία
α) τη συνθήκη Σένγκεν και …
β) την επιβάρυνση της κοινωνίας και την άρνηση της να ακολουθήσει σε άλλες μεταρρυθμίσεις που θα επιβληθούν με νέα μνημόνια, αφού η Ελλάδα έσοδα από παραγωγή δεν έχει (αυξανόμενο συνεχώς αρνητικό εμπορικό ισοζύγιο) αλλά ούτε και από φορολογία, αλλά και  μετάθεση εφαρμογής νομοθεσίας.
 Πριν μερικούς μήνες η κ. Μέρκελ είχε κάνει ξεχωριστή συνάντηση με όλους των Βαλκανίων πλην της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει απομόνωση της Ελλάδας απο τις υπόλοιπες χώρες με τη βοήθεια χωρών που δεν ανήκουν στην ΕΕ όπως η FYROM. Η συνάντηση αυτή επαναλαμβάνεται με άλλο προεδρεύοντα.
110 δις ευρώ είναι τα κόκκινα δάνεια. Αυτά για να μπουν σε τάξη απαιτούν χρόνο. Εξαγορά χρόνου σημαίνει νέα μνημόνια και περαιτέρω πτώχευση του Ελληνικού λαού αλλά και περαιτέρω κατάλυση της κυριαρχίας. Υπήρχε χρόνος να γίνουν πράγματα. Χάθηκε στις προσπάθειες από όλα τα κόμματα για να αυξηθεί το χρέος και για να βγουν λεφτά εκτός Ελλάδας. Η Ελλάδα ξέπλυνε τράπεζες και τώρα είναι στο τέλος της. Ψυχομαχεί. Μια οικουμενική δεν μπορεί να λύσει κανένα πρόβλημα. Είναι όλοι τους μουσταλευριές. Αλ Πατσίνο, Ντάφυ Ντάκ, Κροκόδειλος, Μπόζο, Φωφάρα κοκ. Δεν κάνουν.
Η κοινή συμφωνία για σπάσιμο του προγράμματος βοήθειας του IMF προς την Ελλάδα έγινε για να καλύψει τις παρανομίες του Ταμείου (που δεν άφησε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει κατά 50% σύμφωνα με τους κανόνες του) αλλά και τις μεταρρυθμίσεις που η Ελλάδα δεν έκανε.
 Πέρα για πέρα αντισυνταγματική και λάθος η απόφαση Καμμένου να εμπλέξει την Ελλάδα με το ΝΑΤΟ και τη Τουρκία προκειμένου να παραχωρήσει τη διάσωση στο Αιγαίο, στη Τουρκία και στο ΝΑΤΟ.  Ο Καμμένος παρέδωσε έδαφος. Τα έχει κάνει σκατά.
Η Τουρκία ότι και να γίνει τελικά κερδίζει από τη πράξη αυτή του Καμμένου, που θα αποτελέσει τον Εφιάλτη της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας. Είναι αυτός που άνοιξε τη κερκόπορτα στη Τουρκία. Το Αιγαίο της παραδίδεται και για αυτό υπεύθυνος είναι ο Παναγιώτης Καμμένος που ενήργησε χωρίς να έχει συζητηθεί αυτό στη Βουλή αλλά μέ ένα τηλεφώνημα στο Κούλη, που κάνει τη πάπια…
ixnos


ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Βγήκαν αστραπιαία τα άρματα και τα πυροβόλα στη Ρόδο (Εικόνες)
Κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος όταν η Τουρκία σχεδιασμένα αποβιβάζει εκατοντάδες λαθρομετανάστες και όχι μόνο, στο βράχο της Μεγίστης (Καστελόριζο ) και πολύ περισσότερο οι στρατιώτες υπερασπιστές της Ρόδου!
Μυστικά από τα χαράματα της 15ης κινήθηκαν ταυτόχρονα σε όλο το μήκος και το πλάτος του νησιού και σε επιλεγμένες τοποθετήσεις οι Δυνάμεις της 95 ΑΔΤΕ βγάζοντας στις ακτές άρματα και αυτοκινούμενα πυροβόλα...
σύμφωνα με το veteranos.gr.

Η κίνηση έγινε υπό την προστασία ελαφρών ταχυκίνητων αρμάτων που κινήθηκαν νωρίτερα και έπιασαν θέσεις προστασίας αποκλείοντας οποιαδήποτε εκδήλωση δολιοφθοράς!

Σε κατά τόπους περάσματα των Αρμάτων και των Πυροβόλων είχαν αναπτυχθεί και μαχητές με ομάδες πολυβόλων!

Την όλη εκτέλεση της ασκήσεως καταγράφτηκε και χρονομετρήθηκε από τους επιτελείς της 95 ΑΔΤΕκατόπιν διαταγής του ΓΕΣ!
Σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιήθηκαν και έφεδροι που γνωρίζουν αόρατα «μονοπάτια και δρομολόγια» και διαθέτουν ακόμη και ταχύπλοα στην κατοχή τους, που μπορούν να φτάσουν και να επιχειρήσουν σε μικρονήσια και βραχονησίδες σε ελάχιστο χρόνο!
Η οργάνωση των Εφέδρων έγινε από προηγούμενους Αρχηγούς του ΓΕΣ και Διοικητές του νησιού και που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με άριστα αποτελέσματα!

Από 15 έως 18 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 95 ΑΔΤΕ στη νήσο Ρόδο.Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης εκτελέσθηκε τακτική κίνηση Μονάδων σε επιλεγμένες τοποθεσίες!
Εξετάσθηκαν αντικείμενα Οργάνωσης Μάχης, Ταχείας Ανάπτυξης Πυροβολαρχίας, δοκιμάσθηκαν Σχέδια Αντεπιθέσεων και αντιμετωπίσθηκαν επεισόδια Αντιαεροπορικής Άμυνας.
Εικόνες από την κίνηση των Μονάδων της 95 ΑΔΤΕ κατά την εκτέλεση της Ανάπτυξης των Δυνάμεων της Νήσου.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...