Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Ανοιχτή επιστολή Αγιορείτη μοναχού στην εφημερίδα “Εμπρός” προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Τσίπρα

Κύριε Πρωθυπουργέ,
«Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φό­βου». Μην προχωράτε άλλο. Δεν σας έδωσε ο Λαός της Ελλάδας τέ­τοια εντολή, ώστε να φέρνετε στην Βουλή άνομα και αντίχριστα νομο­σχέδια που πλήττουν την Χριστιανι­κή Οικογένεια και την Πατρίδα μας.
Κύριε Πρωθυπουργέ, επιτέλους εννοήστε ότι κυβερνάτε μια Ελλάδα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ορθοδοξία. Μη θέλετε να φανεί­τε αρεστός στους ασύδοτους και άνομους Ευρωπαίους Εταίρους και σε ένα ελάχιστο ποσοστό συναν­θρώπων μας που δυστυχώς αγάπη­σαν την ανομία.
Διότι κατά τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας αλλά και κατά τους αρχαίους ημών Έλλη­νες προγόνους η ομοφυλοφιλία εί­ναι πάθος άνομο και κατεξοχήν κα­ταστρεπτικό για τον ιερό θεσμό της Οικογένειας.
Πώς τολμήσατε κύριε Πρωθυ­πουργέ μία τέτοια άνομη πράξη; Δεν σας ενδιαφέρει εσάς ο Θε­σμός της Οικογένειας στην Ελλάδα, την οποία ο Λαός σας εμπιστεύτηκε να κυβερνήσετε; Αλήθεια, τι στόχους έχετε βάλει για το μέλλον της Πατρίδας μας; Μήπως επιθυμείτε μια Χώρα χω­ρίς Χριστιανικό Ήθος και δίχως Εθνι­κή Ταυτότητα; Αλήθεια, κύριε Πρωθυπουργέ δώστε μας μια απάντηση.
Τι σημαίνει όταν εσείς δείχνετε απεριόριστο ενδιαφέρον προς τους πρόσφυγες, ενώ για την Ελληνική Οικογένεια δείχνετε ακριβώς το αντίθετο; Φυσικά το αποδείξατε με το πρό­σφατο άνομο Νομοσχέδιο.
Αλήθεια, πού οδηγείτε τη Χώρα μας κύριε Πρωθυπουργέ, όταν εσείς ο ίδιος μετά την ψήφιση του άνομου Νομοσχεδίου δηλώσατε ότι ήταν ντροπή για την Ελλάδα που έλειπε από το Νομικό της Πλαίσιο αυτό το άνομο Νομοσχέδιο;
Κύριε Πρωθυπουργέ, δεν θα προφθάσετε να κάνετε πράξη αυτά που έχετε σκεφθεί και σχεδιάσει σε βά­ρος της Ελλάδας, διότι θα σας προφθάσει η Θεία Δικαιοσύνη εάν δεν μετανοήσετε. Είναι μονόδρομος κύ­ριε Πρωθυπουργέ η Μετάνοια που πρέπει να δείξετε και να αλλάξετε άμεσα τακτική.
Σας το ξαναθυμίζω. Την Ορθόδο­ξη Ελλάδα μας την αγαπάει πολύ ο Τριαδικός Θεός μας και σε αυτή την χώρα κατοικεί ο Περιούσιος λαός Του. Μη θέλετε και μην επιχειρείτε να κλωτσάτε με γυμνά τα πόδια σας σε καρφιά! Διότι αυτό ουσιαστικά κάνετε εσείς τώρα με τα άνομα και αντίχρι­στα Νομοσχέδια που ψηφίζετε στην Βουλή των Ελλήνων.
Αν το θελήσετε υπάρχει χρόνος μετανοίας και επανορθώσεως, ώστε να αποσύρετε το άνομο Νομοσχέδιο και τα παρόμοια νομοθετήματα που πλήττουν την Ελλάδα και την Ορθο­δοξία. Αλλά αν όμως, ου μη γένοιτο, εξακολουθείτε να τηρείτε την ίδια άνομη τακτική που δείξατε μέχρι τώ­ρα, δυστυχώς το όνομά σας θα καταχωρηθεί στην ιστορία ανάμεσα στους θλιβερούς Πολιτικούς που πε­ράσανε από τον Τόπο μας.
Ως μοναχός της Ορθοδόξου Εκ­κλησίας που είμαι, έχω χρέος να σας πω την αλήθεια, διότι κάποιοι Υπεύθυνοι, που θα έπρεπε ήδη να σας την είχαν πει, δυστυχώς δεν το έπραξαν.
Και πάλι σας τονίζω κύριε Πρωθυ­πουργέ «Στώμεν καλώς, στώμεν με­τά φόβου». Μη προχωράτε άλλο, αλλά εν μετανοία γυρίστε πίσω και διορθώστε αυτά που κάνατε και παροργίσατε τον Θεό μας.
Κύριε Πρωθυπουργέ, έχετε βαλθεί να πειράξετε και να ζημιώσετε την Περιουσία του Χριστού μας, δη­λαδή την Ελληνορθοδοξία και αλλοί­μονο καυχιέστε γι’ αυτό. Ο νοών νοείτω… Εγώ, δυστυχώς, δεν βρίσκω λό­για για να περιγράψω το μέγεθος του ολισθήματος, στο οποίο έχετε περιπέσει. Πάντως, από την καρδιά μου σας εύχομαι, να σας φωτίσει ο Τριαδικός Θεός μας, να καταλάβετε το λάθος που κάνατε και να μετανο­ήσετε ειλικρινά, ώστε να αποκτή­σετε σύμμαχο τον Θεό μας και να νο­μοθετείτε εφεξής σύμφωνα με τα Ελληνορθόδοξα χρηστά ήθη για το καλό της Πατρίδας μας.
Αμήν!
Αρσένιος μοναχός, Σκήτη Κουτλουμουσίου, Άγιον Όρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...