Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

ΑΓΡΙΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΣΜΑ ΣΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΡΑΚΩΝ ΣΤΙΣ ΦΕΡΕΣ ΕΒΡΟΥ

Επεισόδια στην έναρξη του Παγκοσμίου Συνεδρίου Θρακών στις Φέρες
Από επεισόδια σημαδεύτηκε η σημερινή έναρξη του Παγκοσμίου Συνεδρίου Θρακών στο κλειστό γυμναστήριο Φερών στον Έβρο. Αγρότες επιτέθηκαν φραστικά στους υφυπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης που βρέθηκαν στο χώρο για να χαιρετίσουν τις εργασίες του συνεδρίου.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν την έναρξη του Συνεδρίου στις 5:30 σήμερα το απόγευμα και σε ένα κλίμα που ήταν τεταμένο από νωρίτερα, αφού αγρότες με τρακτέρ βρισκόταν έξω από το χώρο

του συνεδρίου, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αναλάβει την περιφρούρηση του χώρου. Με την άφιξη των υφυπουργών Παναγιώτη Σγουρίδη, Μαρίας Κόλλια - Τσαρουχά και Γιάννη Αμανατίδη οι αγρότες άρχισαν να τους βρίζουν. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα.Στο στόχαστρο βρέθηκε ειδικά ο υφυπουργός Υποδομών κ. Παναγιώτης Σγουρίδης τον οποίο, μάλιστα, οι αστυνομικοί φυγάδευσαν από τον χώρο. Οι αγρότες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις απλήρωτες αποζημιώσεις των περσινών πλημμυρών αλλά και για τους χειρισμούς στην αντιμετώπιση της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών όταν ο κ. Σγουρίδης ήταν υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.Γρήγορα, άναψαν τα αίματα, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή. Οι αστυνομικοί παρενέβησαν για να αποκλιμακοποιήσουν την ένταση, καθότι οι σπρωξιές και οι βρισιές προς πάσα κατεύθυνση μετέτρεψαν τον χώρο σε πεδίο μάχηςΣύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης αναζητείται από την αστυνομία γιατί εξύβρισε τον Παναγιώτη Σγουρίδη.Οι εργασίες του 10ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Θρακών ξεκίνησαν τελικά με καθυστέρηση, όταν αποχώρησαν οι αγρότες από τον χώρο του συνεδρίου και ομαλοποιήθηκε η κατάσταση.Δείτε το βίντεο:Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...