Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

Άγιος Παΐσιος για το μακελειό στην Γαλλία: "Αυτοί που χτίζουν τζαμιά στους μουσουλμάνους θα δουν τι συμβαίνει και θα πάρουν μέτρα εναντίον τους"

TI EIXE ΔΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
To προχθεσινό μακελειό στην Γαλλία το είχε δει ότι θα έρθει 30 χρόνια πριν ο Άγιος Παϊσιος όταν είπε επί λέξη
 «Ας τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν».


Από χθες όλοι οι Δυτικοί που εκθείαζαν την πολυπολιτισμικότητα και την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών μουσουλμάνων άλλαξαν "ρότα" και μιλούν έντονα και αποφασιστικά για αύξηση των μέτρων ασφαλείας και έλεγχο των συνορων, πράγματα αυτονόητα που όποιος τα ανέφερε πριν χαρακτηρίζονταν αυτομάτως ως... "ρατσιστής".

Τα λόγια του Άγιου καταγράφτηκαν στις «Μαρτυρίες Προσκυνητών», στον Τόμο Β', σελίδα 365.

Tζαμί έχει παρθεί απόφαση να χτιστεί και εδώ στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στον Βοτανικό. Μια απόφαση που από μόνη της προκαλεί πολλά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας, σε μια κατεξοχήν Ορθόδοξη χώρα.

Ο Άγιος Παϊσιος έβλεπε αυτά που οι Έλληνες πολιτικοί δεν θέλουν να βλέπουν.

Ο ίδιος ο σοσιαλιστής Γάλλος πρόεδρος Φ.Ολάντ χθες είπε στο διάγγελμά του προς τον γαλλικό λαό: «Πρόκειται για μία πρωτοφανή τρομοκρατική επίθεση κατά του Παρισιού. Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να εξουδετερώσουμε τους τρομοκράτες. Θα διασφαλίσουμε να μην ξαναγίνει τέτοια τρομοκρατική επίθεση. Η πιο σημαντική απόφαση που χρειάστηκε να πάρω ήταν να κλείσω τα σύνορα. Ποιοι είναι αυτοί οι εγκληματίες; Αυτοί οι τρομοκράτες; Αυτό που θέλουν είναι να μας φοβίσουν. Γιατί να έχουμε φόβο; Θα ενεργοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Ζήτω η δημοκρατία, ζήτω η Γαλλία».

Ο Άγιος όμως είχε δει από πριν που θα μας οδηγούσαν αυτές οι πολιτικές "ανεκτικότητας" εις βάρος των γηγενών ευρωπαϊκών λαών.

Η προρρήση του Αγίου επιβεβαιώθηκε, όλοι είδαν και κατάλαβαν τι συμβαίνει. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε, προκλήθηκε αντίδραση και θα δοθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο λύση.

Το ζήτημα είναι τι επιπτώσεις θα έχει αυτή η λύση στην καθημερινότητα των πολιτών.
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...