Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Παύλος Μιχαηλίδης: Προκλητική η κατάσταση με το δημοτικό ραδιόφωνο καθώς και με τις παράλληλες δραστηριότητες του διευθυντή του!

Μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΑΝΑ.Σ.Α." κ. Παύλος Μιχαηλίδης επισημαίνει  αυτή την φορά τα ζητήματα που υπάρχουν με τον δημοτικό σταθμό "SFERIKOS FM" με αφορμή την δαπάνη των 4.200 € της ΔΕΥΑΑ για ένα διαφημιστικό μήνυμα και τις αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε.Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει "είναι υπερβολικό να χρηματοδοτείται ένα δημοτικό ραδιόφωνο για την προβολή διαφημιστικού μηνύματος μιας δημοτικής επιχείρησης, την στιγμή μάλιστα που επιχορηγείται αδρά από τον προϋπολογισμό του Δήμου! Εξίσου υπερβολικό έως και αδιανόητο είναι ο διευθυντής του δημοτικού σταθμού να διατηρεί και δικό του ραδιόφωνο ("ENERGY FM") ανταγωνιστικό μάλιστα προς τον δημοτικό σταθμό και να συμμετέχει και ο ίδιος στην "διαφημιστική πίτα" της δημοτικής αρχής!!! 
Ο διευθυντής δε του δημοτικού μας σταθμού είναι και ο κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού "Θράκη ΝΕΤ"..."
gatzoli.gr

Παύλος Μιχαηλίδης : Πρόκληση τα 4.200 ευρώ (πλέον του ΦΠΑ) για ένα διαφημιστικό μήνυμα!!!Μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΑΝΑ.Σ.Α." κ. Παύλος Μιχαηλίδης με αφορμή απευθείας ανάθεση της ΔΕΥΑΑ για ένα διαφημιστικό μήνυμα (βλέπε σχετικά παραπανω) καταγγέλει τα εξής:
Δεχόμενοι πολλές καταγγελίες και εύλογες διαμαρτυρίες από δημότες, ραδιοφωνικούς σταθμούς μέχρι και από συμβούλους της δημοτικής αρχής, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής: Είναι αδιανόητο την στιγμή που η δημοτική αρχή επικαλείται οικονομική αδυναμία για πολύ σοβαρότερες ανάγκες σε εξοπλισμό και έργα υποδομής, να δαπανά κατ' επανάληψη αστρονομικά για την εποχή ποσά, για τις "επικοινωνιακές της ανάγκες".

Το ποσό των 4.200 ευρώ πλέον του ΦΠΑ για διαφημιστικό σποτ της ΔΕΥΑΑ κρίνεται εξωπραγματικό και μάλιστα εξαιρεί αρκετούς ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, γεγονός για το οποίο οφείλει η διοίκηση να εξηγήσει και τα κριτήρια επιλογής!
Επικοινωνιακά τεχνάσματα της δημοτικής αρχής, με τα λεφτά των δημοτών!Την ώρα που ο κοσμάκης απειλείται με διακοπή νερού στα σπίτια του για  ελάχιστα μάλιστα ποσά, η δημοτική αρχή και ο πρόεδρος της  Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης Αλεξανδρούπολης (ΔΕΥΑΑ), Βαγγέλης Μυτιληνός, συνεχίζουν ακάθεκτοι, να μοιράζουν
άσκοπα και ακαταλόγιστα, τα χρήματα των Δημοτών, σε φιλικά τοπικά ραδιόφωνα, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την καθαριότητα των φρεατίων ομβρίων και αποχέτευσης.
Φαίνεται πως το χρήμα ρέει άφθονο στη ΔΕΥΑΑ
Κι ενώ η επιχείρηση ύδρευσης σε προηγούμενες αναθέσεις, καλούσε τον δημότη πάλι με ραδιοφωνικά σποτ,  να μη καταναλώνει άσκοπα το νερό, η ίδια  κατασπαταλά τα χρήματα του Δημότη, με τη σέσουλα.

Χρήματα που δεν της ανήκουν και  που δυστυχώς τα διαχειρίζεται κατά το δοκούν, καθώς  τα ποσά, καταλήγουν πάντοτε στα ίδια χέρια, η καλύτερα στα ίδια ραδιόφωνα και μάλιστα κατ επανάληψιν.
Εμμονές της επιχείρησης, που εξοργίζουν τους πολίτες.

Με λίγα λόγια η δημοτική αρχή κι αυτό το αντιλαμβάνεται ο κοινός νους, αδυνατώντας να παράξει έργο, προσπαθεί να καλύψει αυτή την αδυναμία της, με απ ευθείας αναθέσεις μετάδοσης ραδιοφωνικών μηνυμάτων που προκαλούν.
Η τακτική αυτή, εξυπηρετεί φυσικά τη δημοτική αρχή, που έτσι κερδίζει την εύνοια των μέσων ενημέρωσης και την συχνή παρουσία της, στις ραδιοφωνικές εκπομπές.

Κάτι που  ευτυχώς έχουν αντιληφθεί οι πολίτες, οι οποίοι εξοργισμένοι μας κάνουν παράπονα για τον τρόπο που λειτουργεί η δημοτική αρχή και ζητούν, να δοθεί τέλος σ αυτήν την άθλια πρακτική.
Δεν ξέρουμε αν οι πολίτες ευαισθητοποιηθούν όταν ακούσουν τα σποτ, είμαστε όμως βέβαιοι ότι θα αγανακτήσουν όταν δουν τα ποσά που δαπανιούνται, κάθε λίγο και λιγάκι..!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...