Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

“153 ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕ ΣΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…”

Με 153 «ναι» εγκρίθηκε το ν/σ για τα προαπαιτούμενα. Συνολικά ψήφισαν 290 βουλευτές, με τους 137 να καταψηφίζουν το νομοσχέδιο.
Επί της αρχής υπερψήφισαν το νομοσχέδιο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ καταψήφισαν Ν.Δ., Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν και τα άρθρα εκτός από τα άρθρο 1 που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, τα άρθρα 11 και 16 που τα ψήφισε το Ποτάμι και το άρθρο 18 που το ψήφισε το ΠΑΣΟΚ.Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στάθης Παναγούλης επέλεξε να απουσιάσει εκφράζοντας την διαφωνία του, με αποτέλεσμα να τον διαγράψει ο Αλέξης Τσίπρας από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες καταψήφισε ο Νίκος Νικολόπουλος με αποτέλεσμα να τον διαγράψει ο Πάνος Καμμένος από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Τα έχουμε ζήσει όλοι τόσες πολλές φορές που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες περιγραφές ούτε για το τι συνέβη απόψε ούτε για το τι ακολουθεί. Με τις διαγραφές Νικολόπουλου-Παναγούλη, το πουλόβερ της σουπερ προδοτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άρχισε να ξηλώνεται, ίσως λίγο νωρίτερα από όσο αναμενόταν. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να πέσει και πολύ, μα πάρα πολύ ξύλο σε όσους ξεπουλούν την χώρα.

Ποιο άχρηστος λαός από τους ΝεοΕλληνες αποκλείεται να υπάρχει στον πλανήτη. Μια ζωή κλάμα, σκύψιμο, γλείψιμο, και έρπην στους ξένους για να πάρει κάνα φράγκο να το παίξει στο καφενείο μάγκας και πονηρός. Για αυτό τώρα φεύγουν στο εξωτερικό, και φτύνουν πίσω τους . .

 ΠΗΓΉ : ixnos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...