Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Άγριο κράξιμο σε συριζαίους: “Λαμόγια φέρτε πίσω το εκατομμύριο του Σταθάκη!” - Όσα έγιναν αφού έκλεισαν οι κάμερες! video

Αμέσως μετά το κλείσιμο των μικροφώνων και του καναλιού της βουλής, οι συριζαίοι υπουργοί Σκουρλέτης και Φωτίου ξεκίνησαν να προκαλούν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Έλαβαν άμεσα την απάντηση σε έντονο ύφος:
"Λαμόγια συριζαίοι, φέρτε πίσω το εκατομμύριο του Σταθάκη!"
"Πηγαίνετε στα τέσερα στους γερμανούς! Ξεπουλάτε την Ελλάδα!"
Ο Βαρεμένος συνέχισε να φωνάζει τον φρούραρχο και πράγματι μέλη της φρουράς της βουλής εισήλθαν στην αίθουσα.

Φυσικά, σκοπός των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν ήταν να... "δείρουν" τους εκπροσώπους του διεφθαρμένου καθεστώτος, αλλά να τους υποδείξουν σε έντονο ύφος πως είναι ένοχοι εγκλημάτων κατά της Ελλάδος.

O Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής (μια δήλωσε που δεν έπαιξε κανάλι) για όσα διημείφθησαν στην Ολομέλεια της Βουλής:"Όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου δεν αντέχουν να ακούγονται οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής για τα κλεμμένα λεφτά, για τα μαύρα ταμεία του ΚΚΕ, του υπουργού Σταθάκη του Σύριζα, της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων κομμάτων. Είναι αναγκασμένοι λοιπόν όταν μιλάει η Χρυσή Αυγή ή να μας στερούν τον λόγο ή να βγαίνουν εκτός αιθούσης".Μετά την διακοπή από τον προεδρεύοντα του Σύριζα, Βαρεμένο, ο οποίος αποπειράθηκε να φιμώσει τον Συναγωνιστή Γ. Λαγό, o Βουλευτής Β' Πειραιώς ολοκλήρωσε την ομιλία του για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει η συγκυβέρνηση της Αριστεράς.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι τις Αλήθειες που λέει η Χρυσή Αυγή δεν τις αντέχουν τα κόμματα του συστήματος, γι' αυτό και αποχωρούν. Όσον αφορά το νομοσχέδιο, κατήγγειλε την στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης που δεν το ψηφίζουν, αλλά στις 14 Αυγούστου στήριξαν ομόφωνα την στάση της κυβέρνησης.
Ζούμε σε μια εποχή εικονικής δημοκρατίας, καθώς η Χρυσή Αυγή ως τρίτο κόμμα δεν έχει το δικαίωμα να εκλέξει καν αντιπρόεδρο στην Βουλή. Πρόκειται για μια θέση που δικαιωματικά της ανήκει και που κανείς από τους «δημοκράτες» βουλευτές δεν δέχεται η Χρυσή Αυγή να λάβει. Η κυβέρνηση, με την επιβολή των capital controls, ελέγχει πλέον τα πάντα και αυτό δεν γίνεται για την πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά για την εξυπηρέτηση των αφεντικών που υπηρετούν τα κόμματα του συνταγματικού και αντισυνταγματικού τόξου.
Η Χρυσή Αυγή αποτελείται από υπερήφανους Έλληνες πολίτες που είναι διατεθειμένοι για την ιδεολογία τους να κάνουν πολλές θυσίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...