Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

ΝΥΧΤΑ ΘΡΙΛΕΡ! ΕΚΠΕΜΠΕΙ “SOS” O ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ: “ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ!” – ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 5ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕ “ΕΞΥΠΝΕΣ” ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ο στρατός της Συρίας εκπέμπει “sos” στους κατοίκους να εκκενώσουν τις περιοχές Χομς,Σαλάμ και Χάμα, προκειμένου να λάβουν χώρα οι πρώτες χερσαίες επιχειρήσεις.
“Προσοχή, προσοχή, θα γίνει ειδική επιχείρηση του στρατού, για το δικό σας καλό εγκαταλείψτε την περιοχή και πηγαίνετε εκεί που υποδεικνύει ο Συριακός στρατός. Θα φιλοξενηθείτε και αν είναι απαραίτητο θα σας παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες”, φωνάζουν στους κατοίκους με τέσσερα τεράστια ηχεία πάνω σε ένα φορτηγό.

ΔΕΙΤΕ εικόνες και βίντεο τη στιγμή που φορτώνουν τα Su-34 με καθοδηγούμενες βόμβες KA B-500S-E glonass ενώ για πρώτη φορά θα δείτε ρωσικό ελικόπτερο Mi-25 να βομβαρδίζει στο Ιντλίμπ.
Σκοπός της ρωσικής επιχείρησης είναι να απελευθερώσουν την περιοχή που συνδέει τις δύο μεγάλες πόλεις Χάμα και Χόμς η οποία έχει καταληφτεί από τους ισλαμιστές εδώ και τρία χρόνια και να απελευθερώσουν χωριά και πόλεις.

Τότε το ISIS θα εκδιωχθεί προς την ανατολή, στο προπύργιο του τη Ράκα. Η Ρωσία θα παρέχει εναέρια υποστήριξη στον Συριακό στρατό η οποία μετά τον σφοδρό βομβαρδισμό θα λάβουν χώρα οι χερσαίες επιχειρήσεις. Θα είναι η μεγαλύτερη και ιστορική επιχείρηση των τελευταίων ετών.

“Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τους Ρώσους” λέει ο διοικητής του 147 Συντάγματος Bess Ahmd Mayrub. “Μας βοηθούν πραγματικά, τώρα βρισκόμαστε κοντά στο Rastan”. Εκεί υπάρχουν ισλαμιστές της Al-Nusra Front και LIH.

Ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν και τότε στρατιώτες αναφωνούν: “Russo! Russiya!Αν η επιχείρηση πετύχει, ο συριακός στρατός θα καταφέρει να αποκόψει τη βόρεια ομάδα των ισλαμιστών σε δύο μέρη, εγκαταλείποντας τους ισλαμιστές στη Παλμύρα χωρίς δυνατότητα ανεφοδιασμού και επικοινωνίας.

Δείτε βίντεο από τη ρωσική βάση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...