Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Έκθεση Credit Suisse: Οργανωμένο σχέδιο αφανισμού της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα

Έκθεση της Credit Suisse καταδεικνύει εκείνο που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν και οι πολιτικάντηδες της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς προσποιούνται πως δεν βλέπουν: το γεγονός δηλαδή, ότι η μεσαία τάξη της Ελλάδος οδηγείται μετά μαθηματικής ακρίβειας προς τον αφανισμό!
Συγκεκριμένα, από το 2008 έως σήμερα περίπου 1,2 εκατομμύρια Έλληνες φτωχοποιήθηκαν δραματικά, ενώ η αξία των περιουσιακών τους στοιχείων μειώθηκε κοντά στα 500 δισεκατομμύρια ευρώ.
Τα στοιχεία που καταγράφονται στην έκθεση είναι αμείλικτα: η μεσαία τάξη στην Ελλάδα αριθμούσε το έτος 2008 5,8 εκατομμύρια πολίτες ενώ σήμερα προσεγγίζει τα 4,6 εκατομμύρια. Υπολογίζεται ότι η ζημία στον πλούτο κάθε Έλληνα κατά το χρονικό διάστημα 2008-2015 είναι της τάξεως των 272 δισεκατομμυρίων δολαρίων!
Στην ίδια έκθεση παρατίθενται στοιχεία για την αξία των ακινήτων και για την αποτίμηση του ελληνικού χρηματιστηρίου, στοιχεία εξόχως ενδεικτικά για να αντιληφθεί ο καθένας τα θανάσιμα πλήγματα τα οποία κατάφεραν στους Έλληνες οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους στα κόμματα της ψοφοδεξιάς και της δημοσιοσυντήρητης αριστεράς. Η αξία των ακινήτων έχει μειωθεί μέχρι και 60-65% από το 2008 έως σήμερα, ενώ η αποτίμηση του χρηματιστηρίου από τα 196,390 δισ. ευρώ το 2007, εκτιμάται σήμερα σε 39,6 δισεκατομμύρια ευρώ.
Συμπερασματικά, 1,2 εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες εκτοπίστηκαν βιαίως από τη μεσαία τάξη προς τα φτωχά οικονομικά στρώματα, χάρη στις αντεθνικές και αντιλαϊκές μεθοδεύσεις των κυβερνώντων. Στην ταχεία υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου πρέπει να προστεθεί η ιδιαίτερα υψηλή ανεργία, η οποία σβήνει την παραμικρή προοπτική ευημερίας στο μέλλον. Στη δυσχερή αυτή κατάσταση την οποία βιώνουν πια εκατομμύρια Έλληνες, η κυβέρνηση της Αριστεράς απαντά με ένα ακόμη Μνημόνιο, αφάνταστα σκληρότερο από τα προηγούμενα.
Συνεπώς, η πραγματικότητα είναι πως οι εν Ελλάδι μαριονέτες των δανειστών συνειδητά στοχεύουν στον αφανισμό της ελληνικής μεσαίας τάξης, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν διεθνή και εγχώρια καπιταλιστικά συμφέροντα.
Οι εκατοντάδες χιλιάδες των συμπατριωτών μας που εξαπατήθηκαν από τις ηγεσίες του Σύριζα και της ΝΔ, γνωρίζουν πλέον ή θα αντιληφθούν πολύ σύντομα, πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ασπίδα προστασίας τους από τα νύχια των εγχώριων και διεθνών τοκογλύφων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...