Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Θράσος των εγχώριων φιλοσκοπιανών: Θέλουν απόσχιση της Μακεδονίας μας!

Πατώντας πάνω στην πλήρη ανυπαρξία εθνικής πολιτικής, τόσο από την κυβέρνηση  όσο και από τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», οι εδώ εκπρόσωποι των Σκοπιανών , το «Ουράνιο Τόξο», εξέδωσαν Δελτίο Τύπου με αφορμή το πρόσφατο δημοψήφισμα στην Καταλονία, όπου λένε τα εξής απίστευτα:
«Δελτίο Τύπου, 1/10/2015
Εκλογές – Καταλονία.
Η ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο συγχαίρει τον Καταλανικό λαό και τα κόμματα του συνασπισμού Junts Pel Si (Μαζί για το Ναι) για την μεγάλη δημοκρατική νίκη που πέτυχαν στις εκλογές τις 27ης Σεπτεμβρίου.

Παρά την ολοκληρωτική άρνηση κάθε διαλόγου, την εκστρατεία λάσπης και εκφοβισμού αλλά και τις δικαστικές διώξεις εναντίον των εκλεγμένων εκπροσώπων τους από πλευράς του ισπανικού κράτους, οι Καταλανοί έδειξαν την ωριμότητα και την πολιτική σοφία που απαιτούν οι ιστορικές περιστάσεις και ανέδειξαν στην Καταλανική Βουλή -για πρώτη φορά- μια απόλυτη πλειοψηφία υπέρ της ανεξαρτησίας από την Ισπανία.
Μέσα στους επόμενους 18 μήνες, θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε το αργότερο έως τις αρχές του 2017 να ανακηρυχθεί το ανεξάρτητο Καταλανικό κράτος.
Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι κανείς και τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην έκφραση της ελεύθερης βούλησης των πολιτών και στη δημοκρατία. Αυτό το μάθημα το πήρε το αντιδημοκρατικό και αυταρχικό Ισπανικό (παρα)κράτος και είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσει και ως τη χώρα μας.
Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον αγώνα για τα δικαιώματα του μακεδονικού λαού που ζει στην Ελλάδα. Το καταλανικό παράδειγμα δείχνει ότι τα δικαιώματα αυτά θα κατακτηθούν ανεξάρτητα από το τι επιθυμεί η κεντρική εξουσία στην Αθήνα, είτε είναι «αριστερή», είτε «κεντρώα» είτε «δεξιά»
Το Γραφείο Τύπου της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο»

Πέρα από το γεγονός ότι συνδέονται εντελώς αλλοπρόσαλλα τα εκατομμύρια των Καταλανών με τους ελάχιστους φιλοσκοπιανούς της Μακεδονίας ΜΑΣ, η ουσία βρίσκεται στο ότι οι τύποι αυτοί επιχαίρουν για το γεγονός της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, με τέτοιον τρόπο, ώστε να περιμένουν ότι θα έρθει και η δική τους σειρά. Αλήθεια, αυτά τα λεγόμενα δεν απασχολούν κανέναν εισαγγελέα; Για το αν, δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να επιζητείται από ένα ανύπαρκτο πολιτικά κόμμα η δημιουργία ανεξάρτητου «μακεδονικού» κράτους ή ενσωμάτωση με τα Σκόπια; Όσο για την «σιγουριά» που βγάζουν οι ανθέλληνες αυτοί, οπωσδήποτε ο καθένας έχει δικαίωμα να ονειρεύεται καταστάσεις οι οποίες δεν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθούν…
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...