Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Αμερικανικό UAV έπληξε θέσεις του συριακού στρατού προς όφελος των ισλαμιστών!

ΟΙ ΗΠΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕ "MIG-21 ΤΗΣ ΑΛ-ΝΟΥΣΡΑ"
Η ρωσική εμπλοκή στη Συρία έχει κάνει τις αμερικανικές δυνάμεις να εκνευρίζονται καθώς βλέπουν ότι οι συριακές ένοπλες δυνάμεις μετά την απόκτηση του εξοπλισμού εκτός της ενδυνάμωσης τους σε μέσα θα ανακτήσουν πλήρως και το ηθικό. Εκεί φαίνεται να στοχεύει η αμερικανική αντίδραση και πλέον απροκάλυπτα προχώρησε σε πλήγμα κατά του συριακού στρατού για να βοηθήσει την συριακή Αλ-Κάιντα το μέτωπο Αλ-νούσρα!Έτσι αμερικανικό μη  επανδρωμένο εναέριο οχήματα (UCAV) των ΗΠΑ στις 10 Σεπτεμβρίου επιτέθηκε σε  θέση των  συριακών κυβερνητικών στρατευμάτων με αποτέλεσμα , να βρουν τον θάνατο πολλοί άμαχοι  αλλά και πολλοί άνδρες  του συριακού στρατού . Αυτό δήλωσε ένας  ανώτερος αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας της Συρίας, σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο.

Το αμερικανικό drone , φέρεται να   επιτέθηκε τις θέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας και σε  κατοικημένες συνοικίες του χωριού, κοντά στην πόλη της Hama Karnas την 10η Σεπτεμβρίου 2015.

Τα "ωραία" ξεκινούν εδώ καθώς οι Αμερικανοί δικαιολόγισαν την αεροπορική προσβολή ως  "αεροπορική επιδρομή συριακού MiG-21" το οποίο είχε καταληφθεί  σε  συριακή αεροπορική βάση την  οποία είχε καταλάβει ο ISIS, πριν μία ημέρα!

Η διάψευση ήταν άμεση από το συριακό στρατό  ο οποίος είχε οπτική επαφή με το αμερικανικό drone, και δεύτερον σύμφωνα με την συριακή υπηρεσία πληροφοριών δεν υπάρχει μαχητικό MiG-21 στα  «χέρια» των ισλαμιστών διότι όλα τα συριακά αεροσκάφη είναι συγκεντρωμένα  σε δύο αεροπορικές βάσεις κοντά στην Δαμασκό.

Η βάση για την οποία μιλάνε οι αμερικανοί είναι η στρατιωτική αεροπορική βάση Αμπού Ντουχούρ (Abu Duhour) στην επαρχία Ιντλίμπ στην βορειοδυτική Συρία, την οποία πολιορκούσαν εδώ και δύο χρόνια τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα, σύμφωνα με τη συριακή δημόσια τηλεόραση.

Σε έκτακτο δελτίο, το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο της Συρίας ανέφερε ότι οι στρατιωτικές μονάδες που υπερασπίζονταν το στρατιωτικό αεροδρόμιο της επαρχίας Ιντλίμπ αποσύρθηκε από τη θέση αυτή.

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κατέλαβαν οι τζιχαντιστές του Μετώπου Αλ Νούσρα, παρακλαδιού της Αλ Κάιντα στη Συρία και άλλοι τζιχαντιστές σύμμαχοί τους που από κοινού έχουν συστήσει τον Στρατό της Κατάκτησης (Τζαΐς Αλ Φάτεχ), έπειτα από σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσαν τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το  αμερικανικό «σενάριο»  υποτίθεται ότι αυτό το συριακό « καταληφθέν»  μαχητικό  επανδρώθηκε από λιποτάκτη  πιλότο  της συριακής πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος  πολεμάει  στο πλευρό του «Ισλαμικού Κράτους».

Το "MiG-21", φέρεται να   επιτέθηκε τις θέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας( και όχι το αμερικανικό UAV)  σε  κατοικημένες συνοικίες του χωριού, κοντά στην πόλη της Hama Karnas την 10η Σεπτεμβρίου 2015.


Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες κανένα μαχητικό δεν είναι του τύπου MIG-21 αλλά όλα ανήκουν στον τύπο MIG-23!

Οι Αμερικανοί φαίνεται να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και προσπαθούν με κάθε μέσο να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ισλαμιστών για την ανατροπή της συριακής κυβέρνησης πριν την ρωσική εμπλοκή. Κίνηση που μπορεί να ανοίξει τον "Ασκό του Αιόλου" στην Μέση Ανατολή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...