Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Spetsnaz εκπαιδεύονται στην Κριμαία για να αναλάβουν άμεσα αποστολές κατά του ISIL στην Συρία (vid)

ΠΕΝΤΕ ΡΩΣΙΚΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΜΦΟΡΤΑ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ
Spetsnaz στην Κριμαία εκπαιδεύονται για να αναλάβουν αποστολές κατά του ISIL την ίδια στιγμή που τέσσερα έμφορτα ρωσικά στρατιωτικά μεταφορικά αεροσκάφη και ένα επιβατικό προσγειώνονταν στην Συρία όπως δήλωσαν αξιωματούχοι των ΗΠΑ,οι οποίοι παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή την αποστολή οπλισμού στην Συρία προς ενίσχυση του συριακού Στρατού.


Τα τέσσερα στρατιωτικά ήταν τα γιγαντιαία  αεροσκάφη An-124 «Ρουσλάν» και το τρίτο ήταν ένα επιβατικό Il-62,

Τα ρωσικά αεροσκάφη  προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Λατάκειας στην μεσογειακή ακτή της Συρίας,  δήλωσαν αξιωματούχοι των ΗΠΑ στους δημοσιογράφους σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Agency France Presse.

Στην Κριμαία Ρώσοι Spetsnaz πραγματοποιούν ασκήσεις με σκοπό την ανάληψη ειδικών επιχειρήσεων στην Συρία.

Ομάδες Spetsnaz που ανήκουν στον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας (BSF) πραγματοποίησαν αεραποβατικές ενέργειες με ελικόπτερα προς εξουδετέρωση εχθρικών αντάρτικων ομάδων αλλά και διεξαγωγή αποστολών δολιοφθοράς σε μεγάλο βάθος όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του στόλου της Μαύρης Θάλασσας αντιπλοίαρχος Νικολάι Βασκρισένε.

«Κατά τη διάρκεια της άσκησης πραγματοποιήθηκε  ρίψη από αέρος ομάδων ειδικών επιχειρήσεων με χρήση μεταφορικών ελικοπτέρων Ka-27PS και Mi-8, και αποστολή εντοπισμού και καταστροφής εξτρεμιστικών ομάδων του εχθρού, με σκοπό να  βοηθηθούν άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο»,  δήλωσε ο Ρώσος αντιπλοίαρχος.

Τα χαρακτηριστικά της άσκησης δείχνουν ότι οι Ρώσοι κομάντος ετοιμάζονται για αντιαντάρτικες επιχειρήσεις, για περίπολα μακράς ακτίνας και για επιχειρήσεις διάσωσης πιλότων, ή ομάδων στρατιωτών που έχουν αιχμαλωτισθεί από έναν εχθρό σαν το ISIL.

Εκτέλεσαν και αποστολές σε βάθος στο έδαφος του "εχθρού" που περιλάμβανε σενάρια δολοφονίας σημαντικών στελεχών και καταστροφής σημαντικού εχθρικού εξοπλισμού, όπως αποθήκες οπλισμού κλπ.

Yπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ παραδέχθηκε σήμερα πως τα αεροπλάνα με προορισμό τη Συρία, την είσοδο των οποίων στον εναέριο χώρο της απαγόρευσε η Βουλγαρία, μεταφέρουν και στρατιωτικό εξοπλισμό.

«Τα αεροπλάνα που στέλνει η Ρωσία στη Συρία μεταφέρουν στρατιωτικό εξοπλισμό σύμφωνα με τα υπάρχοντα συμβόλαια (που έχουν υπογραφεί με τη Δαμασκό), και ανθρωπιστική βοήθεια», δήλωσε ο Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μόσχα.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε ακόμη ότι η Ρωσία δεν έχει λάβει «επιπλέον μέτρα» προκειμένου να ενισχύσει τη στρατιωτική παρουσία της στη Συρία. «Ρώσοι στρατιωτικοί ειδικοί εργάζονται στη Συρία, βοηθούν τον συριακό στρατό να μάθει να χρησιμοποιεί τα όπλα μας. Η Ρωσία δεν λαμβάνει αυτή τη στιγμή κανένα επιπλέον μέτρο» ενίσχυσης της παρουσίας της, είπε ο Λαβρόφ.

pronews.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...