Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ιρανοί πεζοναύτες και S-300 φτάνουν στη Συρία - Θα ενωθούν με τις Ρωσικές ειδικές δυνάμεις video

H ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ
Ανησυχία επικρατεί στο Ισραήλ, αφού ΜΜΕ μεταδίδουν πως 1000 Ιρανοί πεζοναύτες φτάνουν στη Συρία για να ενωθούν με τις Ρωσικές ειδικές δυνάμεις ενώ η Ρωσία πρόκειται να στείλει και αντιαεροπορικά συστήματα S-300 τα οποία θα οχυρώσουν την μεγάλη ναυτική βάση που δημιουργούν στη Jablah. Γι αυτό ίσως ήρθε και η πρώτη προειδοποίηση του Σεργκέι Λαβρόφ προς τις ΗΠΑ περί "αμερικανικού ατυχήματος" πάνω από τον ουρανό της Συρίας!


To Iράν έστειλε 1.000 πεζοναύτες και μέλη των επίλεκτων ειδικών δυνάμεων από το σώμα των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης (IRGC). Οι επίλεκτες αυτές δυνάμεις μετακινήθηκαν αμέσως στο Ghorin, μία μικρή αεροπορική βάση στο λιμάνι της Λαττάκεια και θα ενωθούν με τους Ρώσους πεζοναύτες στη Jablah!

Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι η Μόσχα θα στείλει πλοία τα οποία θα μεταφέρουν αντιαεροπορικούς πυραύλους S-300 οι οποίοι θα αναπτυχθούν στη Jablah, στη βάση που οι Ρώσοι χτίζουν έξω από τη Λαττάκεια και θα φιλοξενήσουν τα ρωσικά στρατεύματα. Οι S-300 θα αποτελέσουν επίσης την ασπίδα των Ιρανικών εγκαταστάσεων στο Ghorin.

H Jablah έχει μετατραπεί σε κέντρο ανεφοδιασμού για τα ρωσικά στρατεύματα που φτάνουν στη Συρία, στρατιώτες από τη Ταξιαρχία Πεζοναυτών 810 και 336!

Ταυτόχρονα, το Debka μεταδίδει πως τα ρωσικά Mig-31 που βρίσκονται στη βάση στη Mezza προσφέρουν στην Ρωσο-Ιρανική δύναμη εναέρια κάλυψη ενώ το "υποβρύχιο της Αποκάλυψης", Dmitri Donskoy TK-20, βρισκεται στο δρόμο για τη Συρία και γι αυτό η Λαττάκεια μετατρέπεται σε μια πανίσχυρη Ρωσο-Ιρανική βάση ικανή να φιλοξενήσει την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Συρίας αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Οι Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες πιστεύουν ότι τα Ιρανικά στρατεύματα θα ενισχύσουν τις μονάδες της Χεζμπολάχ που μάχονται στην πόλη-κλειδί, Zabadani, για σχεδόν δύο μήνες ενώ προσθέτουν ότι οι Ιρανικές και ρωσικές δυνάμεις είναι πλήρως εξοπλισμένες και δημιουργούν νέους στρατώνες σε Ghorin και Jablah.

Δεν είναι τυχαίο που μόλις χτες ΜΜΕ της Συρίας έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από την εκπαίδευση μάχης Ρώσων πεζοναυτών με Σύρους κομάντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...