Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή!

Γιατί όλοι είναι ίδιοι: Τους είδαμε όλους, αριστερούς και δεξιούς. Ίδιο πρόγραμμα έχουν, την εφαρμογή του μνημονίου και τον κατακλυσμό της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες.
Γιατί δεν θέλω να ψηφίσω κλέφτες: Μόνο τα στελέχη και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και έχουν βρεθεί καθαροί σαν τα διαμάντια.

Γιατί δεν θέλω να ψηφίσω ψεύτες: Τόσο καιρό μόνο η Χρυσή Αυγή είπε την σκληρή Αλήθεια στον Ελληνικό Λαό, ότι δηλαδή μόνο με επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή μπορούμε να απαλλαγούμε από τα μνημόνια.
Γιατί θέλω να ζω σε μία Ελλάδα ελεύθερη: Δεν θέλω η χώρα μου να είναι το προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και διεθνών τοκογλύφων. Δεν θέλω να ψηφίζω για το ποιος είναι ο καλύτερος σφουγγοκωλάριος του Σόιμπλε και της Μέρκελ. Θέλω οι Βουλευτές να νομοθετούν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και του Ελληνικού Λαού.

Γιατί θέλω η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες: Οι Έλληνες μειώνονται από τα μνημόνια. Γεννούν όλο και λιγότερα παιδιά. Παράλληλα στα σύνορά μας διεξάγεται μία εισβολή παράνομων μεταναστών, οι οποίοι έρχονται κατά χιλιάδες. Οι πολιτικάντηδες τους δίνουν την ελληνική ιθαγένεια και πολύ περισσότερα δικαιώματα.
 Ψηφίζω Χρυσή Αυγή πριν γίνουμε οι Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...