Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Το προεκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής στην Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ.Επιτήδειος

Το προεκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής στην Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ.Επιτήδειος κατά την επίσκεψή του στο νομό Έβρου την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015.
Ο Ευρωβουλευτής συνεχάρη τους συναγωνιστές που αγόγγυστα ρίχτηκαν στη μάχη με στόχο την άνοδο του Κινήματος στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση έχοντας μάλιστα απέναντί τους , τους φαιδρούς οπαδούς του ανταρσία που σκοπό έχουν την αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας .

Στη συνέχεια ο Ευρωβουλευτής μαζί με τον επικεφαλή του ψηφοδελτίου για το νομό συναγωνιστή Αθανάσιο Παπαδόπουλο και τον Γραμματέα της τοπικής οργάνωσης και περιφερειακό σύμβουλο με την Ελληνική Αυγή Κιτσόπουλο Χρήστο, επισκέφτηκαν την Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών.
Η έκπληξη των αγροτών ήταν εμφανής καθώς  η εμφάνιση του ευρωβουλευτή κ. Γ.Επιτήδειου έφερε  ένα κλίμα αισιοδοξίας στην τόσο ταλαίπωρη , αγανακτισμένη από τα μέτρα του νέου μνημονίου αγροτική τάξη.

Ο ευρωβουλευτής πέρασε από όλα τα περίπτερα, συνομίλησε με τους αγρότες και αφουγκράστηκε τα προβλήματά τους τα οποία δεν είναι καθόλου άγνωστα για την Χρυσή Αυγή. Ενημέρωσε τους αγρότες για τις επερωτήσεις που ο ίδιος έκανε στην Ευρωβουλή όπως για τα βοοειδή και τις πλημμύρες και τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγή που πιστεύει πως για να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τα δεινά των μνημονίων η μόνη λύση είναι η επιστροφή την πρωτογενή παραγωγή με στόχο την αυτάρκεια.


Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Διδυμοτείχου επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής του Ν.’Εβρου,  κ.κ Παπαδόπουλος Αθανάσιος και Δουλάκης Μιχάλης, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 ενόψει  της προεκλογικής εκστρατείας .
Οι υποψήφιοι βουλευτές άκουσαν τα προβλήματα που μαστίζουν την εργατική τάξη και εξέθεσαν τις θέσεις του Κινήματος γι αυτόν τον τόσο νευραλγικό τομέα της οικονομικής ζωής.
Η Χρυσή Αυγή πιστή στο δόγμα για επιστροφή στην εθνική παραγωγή και την ελληνική αυτάρκεια στηρίζει τους Έλληνες εργαζομένους και θα στηρίξει με ό,τι μέσον έχει την προσπάθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...