Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Οι δημοσκοπήσεις της τελευταίας ημέρας σφραγίζουν το αποτέλεσμα: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με αυξημένα ποσοστά!

Ως γνωστόν, ήδη από την διακυβέρνηση Σαμαρά, είχε ψηφιστεί νόμος που επιτρέπει στις εταιρείες δημοσκοπήσεων να διεξάγουν μετρήσεις μέχρι 2 ημέρες πριν τις εκλογές, για να μπορέσει έτσι να επιτευχθεί η προπαγάνδα μέχρι τελευταίας στιγμής. Οι δημοσκοπήσεις της τελευταίας ημέρας αποτελούν ταυτοχρόνως την τελευταία ελπίδα προπαγάνδας, αλλά και την τελευταία ελπίδα των δημοσκόπων να περισώσουν την αξιοπρέπειά τους.

Με τα παραπάνω ως γνώμονα σας παρουσιάζουμε τις τρείς δημοσκοπήσεις που εμφανίστηκαν την τελευταία στιγμή, πριν σημάνει η σχετική απαγόρευση, με το τέλος της προεκλογικής περιόδου.
Η Metron Analyis δίνει ένα ισχνό προβάδισμα στον Σύριζα, της τάξεως της μισής ποσοστιαίας μονάδας. Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή την κατάτάσσει Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με 7,1%, έναντι 6% του Πασόκ και του ΚΚΕ.Η Rass από την πλευρά της, όντας μία καθαρά νεοδημοκρατική εταιρεία, δίνει και αυτή προβάδισμα στον Σύριζα, γεγονός που σημαίνει ότι μάλλον έχει κλειδώσει την πρωτιά. Η Χρυσή Αυγή έρχεται και πάλι Τρίτη, με ποσοστό 6,7%, το οποίο με την πρέπουσα αναγωγή φτάνει στο 7,5%. Ακολουθούν Πασόκ και ΚΚΕ.

Τέλος η MRB δείχνει ισοπαλία ΝΔ – Σύριζα. Και αυτή εμφανίζει την Χρυσή Αυγή Τρίτη, με ποσοστό 7,1%. Για την τέταρτη θέση, σε αυτή τη δημοσκόπηση, γίνεται μάχη μεταξύ του Πασόκ και του κόμματος Ποτάμι.


Την Κυριακή το βράδυ, όπως όλα δείχνουν, θα υπάρχει μαύρο δάκρυ και δραματική ταινία σε όλα τα κανάλια. Συντονιστείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...