Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

"ΡΟΥΚΕΤΑ" ΑΣΑΝΤ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ: «Αν οι ευρωπαίοι ανησυχούν για την τύχη των προσφύγων να σταματήσουν να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες»

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο σύριος πρόεδρος Bachar el-Assad σε ρώσους ανταποκριτές στη Δαμασκό που θα μεταδοθεί ολόκληρη αύριο. H Eυρώπη δεν αντιμετωπίζει την αιτία του προβλήματος με τους πρόσφυγες τόνισε. «Αν οι ευρωπαίοι ανησυχούν για την τύχη των προσφύγων να σταματήσουν να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες» εκτίμησε ο Bachar el-Assad. «Αυτή είναι και η κραδιά του προβλήματος». «Αν ερωτηθεί ένας οποισδήποτε σύριος σήμερα ποιό είναι το πράγμα που επιθυμεί περισσότερο στον κόσμο η πρώτη του απάντηση ιθα είναι ειρήνη και σταθερότητα  για όλους», δήλωσε.
Για τον ίδιο η σταθερότητα στη χώρα του και η λύση στην πλιτική κρίση περνάει πρωταρχικά από τη μάχη κατά της τρομοκρατίας.«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πριν να θριαμβεύσουμε επί της τρομοκρατίαςστη Συρία ».«Καλώ όλες τις δυνάμεις να ενωθούν στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος να φθάσουμε στους πολιτικούς στόχους που θέτουν οι΄σύριοι μέσω του διαλόγου και της πολιτικής διαδικασίας».
Η συριακή κοινωνία περιλαμβάνει όλες τις εθνότητες που κατοικούν σε αυτό το ε΄δαφος σύμφωνα με τον Άσαντ.«Για εμάς οι κούρδοι είναι μέρος της συριακής κοινωνίας δεν είναι ξένοι κατοικούν στο έδαφός μας όπως όλοι οι άλλοι άραβες,circassiens,αρμένιοι και πολλοί άλλοι λαοί και ομολογίες που συνυπήρξαν στη Συρία εδώ και αιώνες». RIA NOVOSTI RT 15/9/15

www.dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...