Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ… ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΜΑΙ… ΗΛΙΘΙΟΣ!

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου
Τώρα τελευταία ακούω συνεχώς στο ραδιόφωνο και στα άλλα ΜΜΕ της αποχαύνωσης διαρκώς αυξανόμενες “φωνές διαμαρτυρίας” από “ακροατές” και “τηλεθεατές” οι οποίοι παίζουν το ρόλο του πολιτικού λαγού ενισχύοντας την ασφαλή εκτόνωση του λαού. Ταυτόχρονα οι επιτήδειοι τσοπάνηδες της δημοσιογραφίας υποκρίνονται τους ανήσυχους για το μέγεθος της αποχής και τι ακριβώς θα μπορεί να σημαίνει αυτή, λες και μπορεί η αποχή να σημαίνει και κάτι άλλο από αδυναμία απόφασης ή σιωπηρή υποταγή.Αυτές οι φωνές και οι συζητήσεις, εκ του πονηρού, καλούν στην ουσία τον λαό σε μια “δημιουργική αποχή” από τις εκλογές χρησιμοποιώντας διάφορους λόγους οι οποίοι κυμαίνονται από βλακώδεις έως βλακωδέστατους και απευθύνονται σε άτομα με χαμηλό επίπεδο αυτοεκτίμησης και ακόμα μικρότερο επίπεδο νοημοσύνης, άρα απευθύνονται σε ηλίθιους και μάλιστα σε δειλούς ηλίθιους!

Πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις αυτούς που ασπάζονται επιχειρήματα του τύπου με την αποχή “θα στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στην εξουσία”; Και τι θα λέει αυτό το μήνυμα; Μα ότι ήμαστε ηλίθιοι και επομένως συνεχίστε κατά πως σας γουστάρει.

Τι να πεις σε εκείνους που ισχυρίζονται ότι “είναι όλοι ίδιοι” όταν ο αρχηγός, σχεδόν όλοι οι εκλεγμένοι βουλευτές μας και πάρα πολλά στελέχη μας προφυλακίστηκαν και διώχθηκαν παράνομα και ανήθικα από το βρομερό καθεστώς που καμώνεται την Ελληνική δημοκρατία;

Πως να εξηγήσεις σε εκείνους του κρετίνους που λένε πως “όλοι αγωνίζονται για τα λεφτά και τις θέσεις”. Ποια λεφτά ρε ηλίθιε; Μας κόψανε την χρηματοδότηση και μας έκανε φύλλο και φτερό το ΣΔΟΕ και δεν βρήκε ούτε γρόσι; Όσο για τις θέσεις, ε έχουν μείνει κάτι κενές θέσεις στα ανακριτικά γραφεία, στις φυλακές και στα σκαμνιά της “ελληνικής” “δικαιοσύνης” (όροι κατ’ οικονομίαν) που περιμένουν όσους έχουν το όραμα και τους απαιτούμενους… όρχεις για να τις καταλάβουν (και να μην οδύρονται μετά ότι ήταν του ΠΑΣΟΚ…..)!

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μόνο δυο κόμματα, η Λερναία Ύδρα της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας και η Χρυσή Αυγή και αυτό γίνεται κατανοητό όλο και περισσότερο. Καθήκον λοιπόν των τσοπάνηδων των ολιγαρχικών ΜΜΕ είναι να αποπροσανατολίσουν όσα πρόβατα φεύγουν αηδιασμένα από τα αστικά μαντριά τους σε ποιο ακίνδυνες επιλογές που γεννά η ίδια μήτρα παρουσιάζοντας νέα κεφάλια στο θηρίο όπως τους ψευτοεπαναστάτες τύπου Λαφαζάνη ή “πολιτικούς προφήτες” σαν το Λεβέντη και αν τα πρόβατα δεν θέλουν αυτούς ε υπάρχει και η “δημιουργική αποχή” αρκεί να μείνουν μακρυά από τους “καταραμένους”!

Τι σημαίνει όμως ακριβώς η αποχή;

Η αποχή είναι η κατάπτωση του πολεμιστή στο παθητικό ομοφυλόφιλο, του αγωνιστή στον παθητικό θεατή, του δημιουργού της ιστορίας στον απλό θεατή της! Αποχή είναι να πέφτεις θύμα βιασμού και να μην κάνεις καταγγελία για να τιμωρηθεί το κτήνος, αποχή είναι να σε σπάνε στο ξύλο και εσύ να κλείνεις τα ματάκια σου και να σιωπάς έτσι ώστε να καταλάβει ο δράστης ότι είναι…  παλιάνθρωπος! Αποχή είναι σιωπηρή επικρότηση όλων αυτών που παθαίνουμε τα τελευταία 40 χρόνια, με αποκορύφωση τα χρόνια των μνημονίων.

Οι εκλογές είναι το μοναδικό όπλο που επιτρέπεται ακόμα στο λαό, η ψήφοι μας είναι σφαίρες, σε ένα διαρκές πολιτικό πόλεμο με θύματα (μέχρι στιγμής) αποκλειστικά τον ίδιο το λαό που εδώ και 40 χρόνια ρίχνει τις σφαίρες του στο δικό του σώμα αυτοκτονώντας ηθικά, πολιτικά και οικονομικά. Η απάντηση δεν είναι να την ρίξεις στον αέρα ή να αρνηθείς να πυροβολήσεις λες και με αυτό το τρόπο θα σταματήσει ο πολιτικός πόλεμος, αλλά να συνειδητοποιήσεις ποιος είναι ο εχθρός και ποιος ο φίλος σου και να πάρεις επιτέλους μια απόφαση σαν ελεύθερος άνθρωπος κάνοντας το καθήκον σου, τόσο προς τον εαυτό σου όσο και στο κοινωνικό σύνολο.

Μη γίνεσαι λοιπόν ηλίθιος, ρίξε την σφαίρα σου εκεί που πρέπει…
ethnikismos.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...