Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015

Η ψοφοδεξιά της καρπαζιάς δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα - Και επισήμως ουρά του Σύριζα η ΝΔ ..Αγριο κράξιμο στους μνημονιακούς Συριζαίους από την Χρυσή Αυγή video

Με μια παράσταση εφάμιλλη των κωμικών θιάσων που περιδιαβαίνουν την ελληνική ύπαιθρο τη θερινή περίοδο διασκεδάζοντας τους συμπατριώτες μας, επιχείρησε ο πολλά βαρύς πρόεδρος της ΝΔ να πείσει την κοινή γνώμη οτι ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Σύριζα.
Μόλις λίγα 24ωρα πριν, ο ίδιος πολιτικάντης δια τηλεοπτικής του συνεντεύξεως, κατηγορούσε τη Χρυσή Αυγή ως "παρασκηνιακό συνεταίρο του Σύριζα".
Σάλος στα δελτία της διαπλοκής για το άγριο κράξιμο στους μνημονιακούς Συριζαίους από την Χρυσή Αυγή Και δεν χρειάστηκαν παρά μερικά λεπτά της ώρας και μια παράσταση που σκόρπισε κλαυσίγελο εντός κι εκτός Βουλής για να αποδειχθεί περίτρανα οτι η ψοφοδεξιά της καρπαζιάς έγινε και επισήμως η φτηνή ουρά του Σύριζα.
Φτηνή ουρά του Σύριζα όμως, η οποία δεν αρκέστηκε απλώς να υπερψηφίσει την Μνημονιάρα της Αριστεράς, αλλά έκανε κάτι πολύ ουσιωδέστερο: ως δήλωσε από βήματος Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ, η μασονοδεξιά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση-τσίρκο Τσίπρα-Καμμένου! Τι κι αν κουνούσε θεατρικά τα χέρια και το σώμα ολόκληρο χόρευε σαν σε διονυσιακή έκσταση, τι κι αν το κωμικό ύφος φωνής μεταβαλλόταν σ' εκείνο της κατά Σαμαρά "ευθείας γραμμής και όχι τεθλασμένης", το σόου του βαρύμαγκα της Συγγρού (σχήμα οξύμωρον...) συνοψίστηκε στην φράση: "δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Ευρώπη"!
Όπου Ευρώπη βεβαίως, εννοείται σαφώς η μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, σε ένα λεκτικό τέχνασμα προς εξαπάτηση των ψηφοφόρων της ερμαφρόδιτης ψοφοδεξιάς. Ψήφος εμπιστοσύνης η οποία στρέφεται ξεκάθαρα κατά των σκληρά δοκιμαζόμενων παραγωγικών τάξεων της χώρας, κυρίως δε των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών, τους οποίους η ΝΔ παραδίδει ως βορά στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους, της συγκυβέρνησης των αχρείων της Αριστεράς!
Πριν τρία χρόνια ο Λαός έλεγε "ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει ΠΑΣΟΚ", τώρα τούτο μεταβλήθηκε στο "ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει Σύριζα"! Κι όμως, αυτά τα θλιβερά πολιτικά ράκη των οποίων η αλαζονεία ξεχειλίζει, έχουν το θράσος να κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για παρασκηνιακές συμφωνίες με την αντεθνική κυβέρνηση Τσίπρα!
Αλλά πάλι, ποιός έχασε την αξιοπρέπειά του για να τη βρει η ουρά του Σύριζα που κατοικοεδρεύει στη Συγγρού και ονομάζεται ΝΔ; Μαγκιές λοιπόν, στον Βορίδη και τον Άδωνη, όχι στον Ελληνικό Λαό ο οποίος αντιλήφθηκε πλήρως από χθες πως η μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση και τελευταία ελπίδα του τόπου είναι η Χρυσή Αυγή!

Σάλος στα δελτία της διαπλοκής για το άγριο κράξιμο στους μνημονιακούς Συριζαίους από την Χρυσή Αυγή

Με την γνωστή συκοφαντική ρητορική για... χυδαιότητες, αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και άλλα τέτοια γνωστά δημοσιογραφικά τεχνάσματα αντιμετώπισαν τα κανάλια της διαπλοκής το φραστικό επεισόδιο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του νεομνημονιακού Σύριζα, Φίλη.

Ο αυθάδης υποτακτικός της Μέρκελ επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά των Συναγωνιστών και πήρε την αρμόζουσα δυναμική απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...