Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Συμπλοκές και μαχαιρώματα μεταξύ λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης (Βίντεο)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ - ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Δύο άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης μετά τις συμπλοκές που ξέσπασαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο λιμάνι του νησιού μεταξύ ομάδων λαθρομεταναστών που έχουν κατασκηνώσει εκεί περιμένοντας πλοίο για τον Πειραιά, ενώ οι μάχες μεταξύ των ακκοδαπών συνεχίζονταν μέχρι και πριν απο λίγη ώρα.

Ομάδες λαθρομεταναστών που έχουν κατασκηνώσει εκεί περιμένοντας να έρθει ένα πλοίο για να τους μεταφέρει στον Πειραιά, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο αλλοδαποί και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Έντρομοι οι επιβάτες, Έλληνες και τουρίστες, που περίμεναν στην προβλήτα για να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής, έβλεπαν τους λαθρομετανάστες να συμπλέκονται μεταξύ τους και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη.

Στο βίντεο του Lesvosnews, ακούγονται οι φωνές των λιμενικών να φωνάζουν «κάτω»… «άντε» με απελπισία για ότι ζουν εδώ και αρκετό καιρό.

Παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι άνθρωποι, προσπαθούσαν να απομακρυνθούν από το σημείο της συμπλοκής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας άνευ προηγουμένου πανικός.


Μπουνιές, κλωτσιές, μαχαίρια που άστραφταν μέσα στη νύχτα, δημιούργησαν μία πρωτόγνωρη για την ήσυχη κοινωνία της Λέσβου εικόνα, εικόνα όπως που οι κάτοικοι θα πρέπει καλύτερα να αρχίζουν να συνηθίζουν καθώς με την υπάρχουσα κυβερνητική πολιτική τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...