Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Η Μέρκελ έδειξε μεγαλείο ψυχής για την Ελλάδα και την έσωσε από την πτώχευση, λέει ο νέος γερμανοτσολιάς Λεβέντης video


ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ «ΠΡΑΣΙΝΟΥ» ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: “ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ “ΟΧΙ” ΕΙΝΑΙ…ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΟΥ…ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ!!” 
δειτε
«Του πέταξε τις βυζ@ρες της στα μούτρα του»! Οι κολασμένεςνύχτες του Βασίλη Λεβέντη με αλκοόλ και γυμνές κυρίες!
makeleioΑλήθεια ,είναι ψέματα ότι ο κ. Λεβέντης δηλώνει θαυμαστής της κ Μέρκελ;
Αλήθεια είναι ψέματα ότι ο κ Λεβέντης σκόρπιζε απλόχερα τον καρκίνο;ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ 61% ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: “ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ “ΟΧΙ” ΕΙΝΑΙ…ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΟΥ…ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ!!” 
Ζήλεψε την δόξα του Ντόναλντ Τραμπ ο δούλος του συστήματος και συντάσσεται με τους πλούσιους. Για αυτόν οι φτωχοί δεν είναι παρά…αποτυχημενοι πεινάλες!!

Ο ανεκδιήγητος Βασίλης Λεβέντης ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει -ακόμα δεν μπήκε στη βουλή και μοιράζει και υποσχέσεις- πως θα συνεργαστεί με τον οποιοδήποτε για το καλό της χώρας…προκαλεί για ακόμη μια φορά την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

Διαβάστε τι είχε πει σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό:

Όποιος ψήφισε ΟΧΙ είναι ή ακροδεξιός ή λυσσασμένο σκυλί.

Ή πεινάλας αποτυχημένος και μισεί τους ευρωπαίους.

Το δημοψήφισμα ήταν αναμέτρηση λιγούρηδων με ευπόρους κ.α.π

Το βίντεο δημοσιεύεται απλά και μόνο για να καταδείξει την ολοκληρωτική κατάρρευση του παρόντος Ευρώδουλου πολιτικού συστήματος, που στην προσπάθειά του να κερδίσει μερικές ανάσες παραπάνω, επιστρατεύει κάθε λογής σαβούρα και κατακάθι, τον κατιμά, πραγματικά, του «πολιτικού» προσωπικού του και «βγάζει μπροστά» πρόσωπα (εάν θεωρείται πολιτικό πρόσωπο αυτή η καρικατούρα) που απαξίωνε και χλεύαζε μέχρι χθές.


Για την ιστορία, η «συνέντευξη» δόθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό στις 6 Ιουλίου 2015.


makeleio


ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ «ΠΡΑΣΙΝΟΥ» ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

 Bασίλης Λεβέντης, ένας ακόμη αθεράπευτος Πασόκος, γεννημένος στη Μεσσήνη Μεσσηνίας στις 2-11-1951, ένας πολλαπλά αποτυχημένος πολιτικός, που όντας ο σημερινός πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, επιχειρεί να επανέλθει και πάλι στο πολιτικό προσκήνιο, προσπαθώντας, μαζί με τα αποτυχημένα υπολείμματα του βενιζελικού ΠΑΣΟΚ, του Γ. Παπανδρεϊκού ΚΙΔΗΣΟ και του σημιτομπομπολικού ΠΟΤΑΜΙΟΥ, να περισυλλέξουν όλους τους δυσαρεστημένους, αλλά αμετανόητους «πρασινοφρουρούς», που «τα έφαγαν μαζί» και να επανιδρύσουν το κίνημα του Ανδρέα Παπανδρέου, για να «ξανασώσουν» όλοι μαζί την Ελλάδα και να συνεχίσουν το «φαγοπότι», με ότι απέμεινε από αυτήν την δυστυχισμένη, πλέον χώρα.
Βιογραφικό Σημείωμα
Το 1969 εισήλθε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Μόναχο της τότε Δυτ. Γερμανίας!!! Αυτό εξηγεί και πολλά ερωτήματά μου, που θα αναπτύξω παρακάτω.
Ομιλεί αγγλικά και γερμανικά.
Πολιτική σταδιοδρομία

Συμμετοχή στο Πα.Σο.Κ.
Με την ενεργόπολιτική ασχολήθηκε για πρώτη φορά το 1974 ως ιδρυτικό μέλος και έπειτα υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συμβάλλοντας στην πορεία του κινήματος προς την εξουσία. Μετά το 1981 εκδήλωσε έντονες διαφωνίες, υπό την άποψη ότι το κόμμα μετά τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης σταδιακά απομακρυνόταν από τις αρχές του και στην ουσία συνέχιζε την πολιτική των προκατόχων του.

Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά
Το 1982 έθεσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος του Πειραιά, αλλά απέτυχε παταγωδώς.

Ίδρυση «Ελεύθεροι»
Το 1984 ίδρυσε το πρώτο οικολογικό κόμμα στην Ελλάδα, ενώ ο συνδυασμός που δημιούργησε με τον τίτλο «Ελεύθεροι», συμμετείχε στις Ευρωεκλογές της ίδιας χρονιάς αποσπώντας 8.816 ψήφους και ποσοστό 0,15%, δηλαδή και πάλι αποτυχία.

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων

Το 1986 έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηναίων, λαμβάνοντας 2.352 ψήφους και ποσοστό 0,57%. Η αποτυχία του δεν έχει τελειωμό…
Συμμετοχή στη Ν.Δ.
Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 1989 μετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθήνας, πήρε όμως μόνο 5.212 σταυρούς προτίμησης κατατάχθηκε μόλις 29ος ανάμεσα σε 31 υποψήφιους και .άστα να πάνε.

Ίδρυση «Ένωση Κεντρώων και Οικολόγων»
Επειδή κατάλαβε ότι το «μπλε» δεν του ταίριαζε, το 1992 ιδρύει το κόμμα «Ένωση Κεντρώων και Οικολόγων». Το όνομα του κόμματος επελέγη για να θυμίζει την Ένωση Κέντρου, της οποίας ιδρυτής και πρόεδρος ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αρχικά συμπεριλάμβανε τη φράση «και Οικολόγων» η οποία όμως αργότερα αφαιρέθηκε. Σκοπός της ίδρυσης του κόμματος ήταν να στεγάσει στον κεντρώο χώρο την παραδοσιακή κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Βασίλης Λεβέντης θεωρούσε πως αυτή προδόθηκε από τη μετεξέλιξη του κινήματος. («Μάθε τέχνη κι’ άστηνε…» λέει ο λαός).

Από το 1993 μέχρι σήμερα
Η Ένωση Κεντρώων συμμετείχε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις για το Κοινοβούλιο και το Ευρωκοινοβούλιο από το 1993. Με τίνος χρηματοδότηση;
Ο Βασίλης Λεβέντης από το 2000 διατηρεί τηλεοπτική εκπομπή πολιτικού περιεχομένου στο Extra Channel 3 με τίτλο «Πολιτικός Μαραθώνιος», που προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση. Ξαναθέτω το ερώτημα: Με τίνος χρηματοδότηση;
Αρθρογραφούσε τακτικά, πού αλλού; στην εφημερίδα «Αυριανή» του Κουρή.
Φιλοξενείται συχνά από δημοσιογράφους περιφερειακών καναλιών για συνεντεύξεις και σχολιασμό της επικαιρότητας, περισσότερο για να διασκεδάσουν από τα λόγια του και χαρακτηρίζοντάς τον συχνά σαν «γραφικό», ενώ αποτέλεσε αντικείμενο έντονης σάτιρας στο παρελθόν από τον μίμο Γιώργο Μητσικώστα.
Από το 2004 διακινεί την εφημερίδα-όργανο του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων «Αντιδιαπλοκή», με το ερώτημα της χρηματοδότησης να πλανάται διαρκώς.
Άλλος ένας «πολιτικός άθλος» του Βασίλη Λεβέντη, ήταν ότι αυτός είχε προτείνει για τη θέση του πρωθυπουργού σε κυβέρνηση συνεργασίας, τον Λουκά Παπαδήμο από τον Ιούνιο του 2011 (!!!), πέντε μήνες πριν τον σχηματισμό της κυβέρνησης Λ. Παπαδήμου στις 10-11-2011, όταν έφτασε σε αδιέξοδο διαχείρισης της χώρας το πολιτικό μνημονιακό σύστημα του ΠΑΣΟΚ, κατά την ελληνική κρίση χρέους από το 2010.
Μέχρι σήμερα εξακολουθεί να εκφράζει την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου και υποστηρίζει ότι η Κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου τελούσε υπό ασφυκτική ομηρία των πολιτικών κομμάτων που τη στήριζαν, αλλιώς θα μπορούσε να παραγάγει περισσότερο και καλύτερο έργο!!!
Στις Βουλευτικές εκλογές του 2015, το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη λαμβάνει 5,11% στην Α΄Θεσσαλονίκης (δηλαδή μία μονάδα πάνω από το ΠΑΣΟΚ (4,12%) και περίπου 4 μονάδες πάνω από το ΚΙΔΗΣΟ (1,33%), ενώ στην επικράτεια το 1,79% με 110.826 πολίτες να ψηφίζουν τηνΈνωση Κεντώων, όταν στις προηγούμενες εκλογές του Ιουνίου 2012 είχε περιοριστεί στο 0,28%!!!

Κανάλι 67 – ίδρυση και πώληση
Το 1990 ίδρυσε τον τηλεοπτικό σταθμό «Κανάλι 67» (ακόμη ρωτάω: με τίνος χρηματοδότηση;), ο οποίος το 1993 μετονομάστηκε σε «Κανάλι 40: Κοινωνική και Οικολογική Τηλεόραση Ελλάδος». Ο σταθμός στα τέλη του 2000 πουλήθηκε στον εκδότη Γιώργο Κουρή, που τον μετονόμασε αρχικά σε Extra Channel και αργότερα σε Extra Channel 3.

Συμπέρασμα
Ή ο κύριος αυτός προέρχεται από πολύ εύπορη οικογένεια, ή πρέπει να εξηγήσει, έστω και τώρα στον ελληνικό λαό, πού βρήκε τα χρήματα για όλες αυτές τις πολιτικές του (αποτυχημένες) δραστηριότητες. (ΣΔΟΕ πού είσαι;)
Επίσης, αν αυτός ο «γραφικός» και αποτυχημένος πολιτικός, «φινίρισε» σήμερα τον πολιτικό του λόγο με πασοκικά επιχειρήματα και λογικές, όπως και ο Σ. Θεοδωράκης καθότι έχουν μάλλον τον ίδιο ινστρούχτορα (πολιτικό καθοδηγητή), ο λαός δεν θα πρέπει να παρασυρθεί επ’ ουδενί και να τον ψηφίσει, «τρώγοντας» το παραμύθι του άφθαρτου πολιτικού, ο οποίος «τελικά δικαιώθηκε στις προβλέψεις του» και άλλα παρόμοια παραμύθια, στα οποία οι σοσιαληστές είναι, δυστυχώς, αξεπέραστοι.
Αφήστε δε που είναι και Καλαματιανός (κάτι λέει αυτό), οπότε είναι διπλό το κακό.
Προσοχή λοιπόν λαέ, διότι δεν έχεις περιθώρια άλλων σφαλμάτων.

ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΟΣ


ΛΙΩΣΤΕ στο γέλιο- Ο Λεβέντης τραγουδιστής τη δεκαετία του 70-Ακούστε πως “εκτελεί” τα τραγούδια 
Περασμένα μεγαλεία…

Δίσκο 45 στροφών είχε βγάλει στις αρχές δεκαετίας του 70′ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.


Ακούστε τα δυο τραγούδια που ερμήνευσε. Ήταν τα “Παιδιά του Πειραιά” και η «Αχόρταγη Αλέκα», το δεύτερο ντουέτο με την Τζένη Λιέρη.
Βασίλης Λεβέντης + ΤΖΕΝΗ ΛΙΕΡΗ: Η Αλέκα (αφιερωμένο στην κυρία Παπαρήγα, που ανέκαθεν ποθούσε ο Λεβέντης κρυφά) Στην άλλη πλευρά του 7" δολοφονεί "τα παιδιά του Πειραιά". Καλά τους κάνει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...