Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Φόροι δίχως όρια: ΑΦΜ και στα νεογέννητα Ελληνόπουλα για να τους καταχωρηθεί το μερίδιο από το παράνομο μνημονιακό χρέος

Το πόσο έχουν ξεπουλήσει την Πατρίδα μας τα μνημονιακά ανδρείκελα και το πόσο έχουν υποδουλώσει τις μελλοντικές γενιές αποκαλύπτει η παρακάτω απίστευτη είδηση:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν από την 1η Ιανουαρίου του 2016 με την εγγραφή τους στο ληξιαρχείο θα λαμβάνουν και Αριθμό Φορολογικού Μητρώου! Από τον Ιανουάριο του 2016 θα ανοίξει τις πύλες τους και το περιουσιολόγιο και οι φορολογούμενοι με τους κωδικούς που έχουν για το TAXISnet θα μπαίνουν στη νέα εφαρμογή για να επιβεβαιώνουν τα στοιχεία τους.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνούν με αυτά που θα έχουν πει στο περιουσιολόγιο, θα πρέπει με τα απαραίτητα παραστατικά να πηγαίνουν στην εφορία τους για να κάνουν τις διορθώσεις.  Σε πρώτη φάση το περιουσιολόγιο θα περιλαμβάνει τις τραπεζικές καταθέσεις, τα ακίνητα και δαπάνες που γίνονται για αγορές αυτοκινήτων ή δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία, και σε δεύτερη φάση, πιθανόν από το 2017, θα ενταχθούν έργα τέχνης και κοσμήματα, αφού προηγουμένως αυτά εκτιμηθούν. Για όσους... ξεχάσουν να δηλώσουν εισοδήματα, οι ποινές μπορεί να φτάσουν ακόμη και σε έμμεση κατάσχεση εισοδημάτων.
Το πιο απίστευτο και δυστυχώς πραγματικό όλων όμως είναι ότι κάθε νέος Έλληνας που γεννιέται θα έχει ως βασική υποχρέωση να καταχωρηθεί στην εφορία και να λάβει ΑΦΜ.
Ο στόχος προφανής: να του καταχωρηθεί ποιο μέρος του αναλογεί από το παράνομο μνημονιακό χρέος, για να ξέρει από τα γεννοφάσκια του τι χρωστάει στους διεθνείς τοκογλύφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...