Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ “ΜΑΡΤΥΡΕΣ”!!ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΊΩΤΑ ΌΡΓΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ “ΜΑΡΤΥΡΕΣ”!!ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ, ΑΤΕΛΕΊΩΤΑ ΌΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ “ΜΑΥΡΟΜΑΤΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ”
Kάμερα κατέγραψε τον μουσουλμάνο ιεροκήρυκα σεΐχη Καλέντ Αλ Μαγκράμπι (Khaled Al Maghrabi), να διδάσκει σε μικρά παιδιά στα στενά της παλιάς πόλης των Ιεροσολύμων γιατί πρέπει να γίνουν μάρτυρες, δηλαδή γιατί πρέπει να δώσουν τη ζωή τους στον «ιερό πόλεμο» – τζιχάντ.

Ενδιαφέρον έχει ότι κάποια στιγμή περνά από το σημείο ένας Παλαιστίνιος και λέει στον Σεΐχη ότι δεν θα έπρεπε να διδάσκει τέτοια πράγματα στα παιδιά.
Τα παιδιά είναι μαθητές του κατηχητικού που κάνει αυτός ο φανατικός κήρυκας του μίσους, τα διδάσκει στο τέμενος Αλ Ακσά, πάνω στο Όρος του Ναού, ωστόσο εξαιτίας της τεταμένης ατμόσφαιρας που υπάρχει στα Ιεροσόλυμα γύρω από την κυριαρχία στην Ακρόπολη της Σιών μεταξύ μουσουλμάνων και Εβραίων, το κατηχητικό έγινε στον δρόμο και μάλιστα παρουσία Ισραηλινών αστυνομικών.
Στο βίντεο, που έχει αγγλικούς υποτίτλους, ο Σεΐχης μιλάει στα παιδιά για τα προνόμια που θα απολαύσουν μετά θάνατον εάν γίνουν μάρτυρες.
Τους λέει ότι εάν πεθάνουν για τον ιερό πόλεμο «πρώτον, θα απαλλαγούν από τις αμαρτίες τους με την πρώτη σταγόνα αίματός τους που θα χυθεί, δεύτερον θα παντρευτούν δύο παρθένες στον Παράδεισο, τρίτον εγγυάται να μπουν στον Παράδεισο ακόμα 70 μέλη της οικογένειάς του». Δεν μπορείτε να πείτε; Καλή συμφωνία…
Προσέξτε τώρα, τι άλλο τους λέει. Εκτός από τους μάρτυρες υπάρχουν και οι μουραμπίτ. Μουραμπίτ είναι ο ιεροκήρυκας που διδάσκει το Ισλάμ στους δρόμους, είναι κατά κάποιο τρόπο ένας ιεραπόστολος.
Γυρνάει και λέει στα παιδιά ο ημίτρελος: «Σήμερα είμαστε όλοι μουραμπίτ στις πύλες του τεμένους Αλ Ακσά, επειδή μας εμποδίζουν να μπούμε μέσα. Τι λέει ο Προφήτης για τους μουραμπίτ; Ο μουραμπίτ θα παντρευτεί 70 παρθένες στον Παράδεισο. Ενώ ο μάρτυρας παίρνει δύο παρθένες στον Παράδεισο, ο μουραμπίτ παίρνει 70!».
Προφανώς για αυτό ο τρελόγερος έκανε κατηχητικό στον δρόμο, για να εξασφασλίσει 70 παρθένες.
Επίσης ο μουραμπίτ, πέρα από το να γυρνά στους δρόμους και να κηρύττει το Κοράνι, είναι στην ουσία ένας τζιχαντιστής, αφού είναι αφοσιωμένος στον τζιχάντ (ιερό πόλεμο) στο όνομα του Θεού και θεωρεί τον εαυτό του υπερασπιστή της θρησκείας.
Αυτά λέγονται στους δρόμους των Ιεροσολύμων στα μικρά παιδιά, τα οποία σε λιγότερο από μια δεκαετία -στη λαχτάρα τους να αποκτήσουν 70 παρθένες- θα είναι έτοιμα να διαπράξουν το πιο αποτρόπαιο έγκλημα στο όνομα του Θεού και της θρησκείας τους.


Δείτε το βίντεο

1 σχόλιο :

  1. Το άτομο είναι παλαβό. Είναι και τζιχαντιστής/τρομοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...